Đotin fri-stajl fudbal pre “Montevidea” u DOB-u

Novi film Dragana Bjelogrlića, „Montevideo, vidimo se!“ još dva dana je na repertoaru Bioskopa Doma omladine Beograda. Zaključno sa 6. februarom, od 18:00 i 21:00, publika ima priliku da pogleda ovo ostvarenje u centralnoj gradskoj sali omiljenoj zbog vrhunskog kvaliteta projekcije. Sve posetioce koji dođu na projekciju od 18 časova, 5. i 6. februara očekuje i zanimljiv performans. Reč je o „fri-stajl“ fudbalskom nastupu (izvođenje trikova loptom svim delovima tela) Nikole Đote Miloševića.

Đota je aktuelni nosilac bronzane medalje u ovoj discipline, sa Evropskog prvenstva koje je održano u Budimpešti krajem 2013. godine. Široj publici poznat je i kao polufinalista emisije “Ja imam talenat”.


„Montevideo, vidimo se!“ je drugi deo filma „Montevideo, Bog te video!“ iz 2010. godine. Rađen je po scenariju Dragana Bjelogrlića, Ranka Božića i Dimitrija Vojnova, nastalom po istoimenoj knjizi sportskog novinara Vladimira Stankovića. Govori o učešću domaće fudbalske reprezentacije na Prvom zvaničnom svetskom prvenstvu u Montevideu, 1930. godine. Inspirisana istinitim događajima ovo je priča o istorijskom uspehu domaćeg sporta i nastavak prvog filma koji je opisivao dešavanja koja su prethodila samom Prvenstvu.

 

Ulaznice za film, po ceni od 400 dinara, su u prodaji na Blagajni DOB i preko EVENTIM mreže.

 


Komentari