POBEDNICI DEMO MASTERS 10: INFINITIV, DINGOSPO DALI i ZERROKILLS

Nakon desetog koncerta iz serijala Demo Masters, koji je održan 2. februara u Klubu Doma omladine Beograda, poznata su još tri benda koja su se plasirala u dalje krugove takmičenja.
Po odluci žirija, to su bendovi INFINITIV  (alternative/doom metal/grunge) iz Požarevca i DINGOSPO DALI (alternativa) iz Beograda, a publika je najviše glasova dala nu metal/rapcore bendu ZERROKILLS iz Požarevca.

U konkurenciji su bili i bendovi NIKAD ČUO (pank, Velika Plana), SINK (rok, Beograd) i WARHOL (alternativa, Beograd),

Kao gostujući bend, van takmičarske konkurencije, nastupio je psihodelik/indi rok sastav Knap, iz Beograda.

Gostujući član žirija ove nedelje bio je muzičar Ljuba Ninković. On se pridružio redovnom sastavu: Vladimir Janković Džet, predsednik žirija; Olga Kepčija, Radio Beograd 202; Stevan Gojkov, glavni i odgovorni urednik magazina „Bravo“; Galeb Nikačević, predstavnik Doma omladine Beograda; predstavnik portala Tajm Mašin Mjuzik.

Pobednici Demo Masters takmičenja, između ostalih nagrada, dobiće i ekskluzivnu priliku da sledećeg leta nastupe na Platou Milana Mladenovića, u okviru programa „Koncerti na zidiću“ Doma omladine Beograda. Takođe, medijski prijatelji ovog takmičenja – BRAVO magazin, Radio Beograd 202, dnevne novine 24 Sata, pobednicima će obezbediti adekvatnu medijsku promociju.

Dom omladine Beograda na projektu Demo Masters sa velikim zadovoljstvom ponovo sarađuje sa rodonačelnikom ove manifestacije Vladom Jankovićem Džetom,  jednim od autentičnih heroja naše rok scene i čovekom čiji je entuzijazam tokom decenija hrabrio nebrojene muzičare da se prihvate instrumenata i urade nešto značajno, ili se samo dobro zabave.

 
DEMO MASTERS takmičenje se nastavlja 09. februara u Klubu Doma omladine Beograda, kada će nastupiti novi bendovi!

Dođite na DEMO MASTERS u Dom omladine Beograda i glasajte za svoje favorite – pošaljite omiljene bendove u veliko finale zakazano za maj 2014. godine!

Komentari