Tribina: “POSLEDNjI VUKODLAK” GLENA DANKANA

Tribina Društva ljubitelja fantastike „Lazar Komarčić“

Poslednji vukodlak se zove Džejkob, trenutno ima preko 200 godina i muka mu je od života. Kad se prvi put premetnuo požderao je svoju voljenu ženu i nerođeno dete, i otad se vucara svetom, kloni se ljubavi, gleda da ulovi nešto da pojede svakog punog meseca i da se dobrim delima iskupi za svoje životinjske prestupe.

SOKOF (Svetska organizacija za kontrolu okultnih fenomena) je agilno istrebila sve ostale vukodlake, i poternica za njim je raspisana.

Autor serijala „Poslednji vukodlak“ je britanski autor Glen Dankan U „Tajms literari saplementu“ svojevremeno je naveden kao jedan od „dvadeset najboljih mladih romanopisaca“ u Britaniji. Trenutno ima objavljeno 14 knjiga, od toga kod nas dve iz ovog serijala, za izdavačku kuću Laguna.

Naš gost je Goran Skrobonja, pisac, prevodilac i pristalica ovog serijala. Na svom nedavnom gostovanju na hrvatskoj konvenciji ljubitelja fantastike Istrakon Goran se upoznao sa Glenom, fotka sa njim i porazgovara o ovom serijalu, što će nam sve detaljno prepričati.

Gost, ljubitelj Vukodlaka: Goran Skrobonja
Moderator: Žarko Milićević

http://www.poslednjivukodlak.rs/

Komentari