Predavanje: METODE ISTRAŽIVANJA TRŽIŠTA I JAVNOG MNJENJA – PRVI KORAK U POSLOVANJU!

Predavač: Jelena Jojkić
Organizacija: Ninamedia Research i Dom omladine Beograda
Predavanje će održati Jelena Jojkić, koja treću godinu kao izvršni direktor uspešno vodi Ninamedia Research, agenciju za istraživanje tržišta i javnog mnjenja.

Svoju karijeru u potpunosti je posvetila istraživanju tržišta i ispitivanju javnog mnjenja. Počela je kao Referent za istraživanje tržišta i razvoj novih proizvoda, a danas iza sebe ima 10 godina iskustva na rukovodećim pozicijama u svojoj profesionalnoj oblasti.
Njeno istraživačko iskustvo obuhvata projekte iz mnogobrojnih oblasti i industrijskih grana u kojima primenjuje sve savremene istraživačke metode. Među saradnicima cenjena je kao posvećen poslovni partner čije rezultate karakteriše preciznost i detaljnost. Pre dolaska u Ninamedia Research, vodila je istraživanja u velikoj korporativnoj grupi, zahvaljujući čemu danas ima istančano razumevanje za  potrebe klijenata.
 
Jelena Jokić je diplomirani je psiholog, a trenutno na drugoj godini Master studija primenjene statistike. Veruje da se znanje deljenjem umnožava i rado se odaziva pozivima da ga kao predavač podeli.

Komentari