BEOGRADSKI SAJAM ZAPOŠLjAVANjA I PRAKSI

U ponudi preko 1700 slobodnih radnih mesta!

Savet za zapošljavanje grada Beograda, odnosno Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Sekretarijat za privredu grada Beograda, Privredna komora Beograda i Dom omladine Beograda organizuju Beogradski sajam zapošljavanja i praksi, u četvrtak, 14. maja, od 10 do 17 časova, u Domu omladine Beograda, Makedonska 22. Svečano otvaranje sajma je u 10:30 časova.

Na manifestaciji će učestvovati 87 poslodavaca, domaće i strane kompanije i preduzetnici koji posluju u Beogradu i širom Srbije, a kojima je potrebno 1717 radnika različitih zanimanja i kvalifikacija, u oblasti informacionih tehnologija, ekonomije, medicine, mašinstva, građevinarstva, obrazovanja, trgovine i usluga.

 

Posao na sajmu mogu potražiti lekari različitih specijalnosti, farmaceuti, IT stručnjaci, programeri i operateri, inženjeri mašinstva, elektrotehnike i građevinarstva, tehnolozi, menadžeri, komercijalisti, pravnici, agenti osiguranja, medicinske sestre i tehničari, vaspitači, negovateljice, hranitelji, grafički radnici, konobari, kuvari, poslastičari, mesari, auto-limari, viljuškaristi, zavarivači, bravari, stolari, tapetari, prodavci, radnici fizičko-tehničkog obezbeđenja i drugi.

 

U okviru pratećih aktivnosti biće izvedene prezentacije: javnih poziva/konkursa NSZ za 2015. godinu (12-13 časova), programa BG PRAKSA 2015 (13-13,30 časova) i poslodavaca (13,30-16 časova).

 

Komentari