AIESEC Агробизнис форум: Будућност је у пољопривреди!

Srbija je zemlja sa ogromnim potencijalom za razvoj poljoprivrede. Studentska organizacija AIESEC je upravo zbog toga odlučila da pomogne mladima, zainteresovanima za ovu oblast u sticanju novih znanja, mogućnosti da čuju eminentne stručnjake, dobiju realan presek stanja tržišta i dođu u dodir sa kompanijama. Cilj projekta „Agrobiznis Forum“ je podizanje nivoa svesti o značaju i potencijalu poljoprivrede u Srbiji, kao i podsticaj mladih da započnu sopstveni biznis u ovom perspektivnom privrednom sektoru.

Materijalizovanje ideja mladih ljudi, odnosno započinjanje biznisa uz pomoć učesnika i prijatelja projekta predstavlja viziju projekta za ovu godinu. Ovo je treća godina kako se projekat realizuje, s tim što ove godine studentska organizacija AIESEC želi da poveća njegov uticaj, predstavi prakse u kompanijama i proširi ciljnu grupu učesnika konferencije. Projekat će omogućiti direktnu komunikaciju studenata i predstavnika kompanija iz oblasti modernog poljoprivrednog poslovanja.

 

Održavanje konferencije zakazano je za 7, 8, i 9. novembar 2013. godine u prostorijama Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Zemun, Nemanjina ulica br. 6. Tokom prvog i trećeg dana studentima će kroz predavanja i radionice koje će držati eminentni stučnjaci iz poljoprivrednog sektora Srbije biti predstavljene aktuelnosti, mogućnosti i savremene tendencije u poljoprivrednom poslovanju. Drugi dan konferencije je rezervisan za Agrokarijeru – događaj tokom koga će studenti moći da stupe u kontakt sa predstavnicima kompanija i steknu uvid u mogućnosti obavljanja prakse u kompanijama – partnerima našeg projekta.

 

Prijave za konferenciju mogu se ostaviti svakog dana od 30. oktobra do 1. novembra od 10 do 14h na promo štandu projekta u holu Poljoprivrednog fakulteta, kao i od 4. do 6.novembra 2013. godine takođe u istom terminu, od 10 do 14h. Možete se prijaviti i preko online prijave ovde.

 

Komentari