GREEN FEST 2013: ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА УЛАЗНИЦЕ!

Svi zainteresovani za praćenje revijalnog programa na ovogodišnjem „Green Fest“-u mogu da naruče ulaznice na www.greenfest.rs i na taj način osiguraju ulaznicu za Festival koji se održava od 13. do 15.11. u Domu omladine Beograda. Ulaz na sadržaje programa 4. Međunarodnog festivala zelene kulture „GREEN FEST“ je i ove godine besplatan ali će, zbog ograničenih kapaciteta raspoloživih sala, ulaz biti slobodan samo za posetioce koji su se prijavili i preuzeli ulaznice.

 

Svi koji naruče kartu preko www.greenfest.rs će dobiti email potvrde i informacije o preuzimanju ulaznica. Prijave se primaju od petka 01.11.2013. godine do početka programa Festivala na dan održavanja (13-15.11.2013.), saopštio je danas Centar za unapređenje životne sredine, organizator Festivala.

U revijalnom delu filmskog programa biće prikazano 6 filmova, od kojih će tri imati premijeru u Srbiji. Festival će biti otvoren filmom čija tema je veoma aktuelna, ali i prisutna u našoj zemlji u proteklih nekoliko nedelja – “GMO OMG”. Pored ovog ostvarenja, posetioci će imati priliku da vide film “Crna riba”, koji predstavlja svojevrstan nastavak Oskarom ovenčanog filma “Zaliv”, kao i “Prepuštanje” – izuzetan film o hemikalijama koje su prisutne u svakodnevnom životu i posledicama na zdravlje budućih pokoljenja.

Kroz film “Bačeni u đubre” nas vodi oskarovac Džeremi Ajrons uz taktove, takođe dobitnika nagrade Oskar, kompozitora Vangelisa, dok će kroz film snimljen na nesvakidašnji način, “Više od meda”, posetioci imati priliku da saznaju više o svetu pčela i uzrocima zbog kojih ova vrsta izumire širom sveta.

U prepodnevnim terminima, zbog izuzetnog interesovanja publike, biće prikazivan film iz prošlogodišnje selekcije festivala – “Igraj ponovo”, o posledicama koje detinjstvo otuđeno od prirode ostavlja na decu.

Ovogodišnji Međunarodni festival zelene kulture “Green Fest” se održava uz pomoć Grada Beograda Sekretarijata za zaštitu životne sredine i kompanije Vip mobile i podršku kompanija Lenovo i Canon, kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Komentari