15. GAF // GUITAR ART EXPO // DEMO MASTERS SPECIJAL

Tradicionalna manifestacija festivala Guitar Art Expo ove godine uvodi nov koncept u svojoj organizaciji. Po prvi put organizuje se takmičenje akustičnih demo bendova, sa ciljem da se okupe i promovišu gitaristi svih profila. Ideja je da Expo manifestacija na festivalu bude vodeće mesto za sve profile gitarista, graditelja gitara i predstavnike muzičke industrije. Ovaj koncept Expa nagoveštava budući razvojni put samog festivala, koji želi da pruži podršku i platformu za razvoji alternativne muzičke scene u regionu.

Guitar Art Festival u saradnji sa Demo Masters takmičenjem u Domu omladine Beograda, ove godine promoviše pet akustičnih demo bendova. Mentori ove manifestacije biće: Olga Kepčija, Vlada Džet i Dragan Ambrozić. Pobednik ovog takmičenja imaće svoj koncert na sledećem Guitar Art festivalu.

Guitar Art Expo zadržaće i tradiciju izlagačkog-sajamskog karaktera. Učesnici i posetioci imaće priliku da vide izlagače gitarske muzičke industrije, koji će u najboljem svetlu predstaviti novitete i svremene tokove.  Ovakav karakter sajma zadovoljava potrebe ovdašnjih muzičara, poštovalaca dobrog zvuka i kompanija koje svojom ponudom, na  jednom mestu, izlaze u susret njihovim najrazličitijim željama.

Spisak izvođača:
 
1. Iznebuh
 
2. Neša Zlatanović “Mr Swagger”
 
3. Alek the Elephant
 
4. Rain Delay
 
5. Ivan “Bluz Mašina” Milenković

Komentari