Završen StandUpFest2012

Tri hiljade gledalaca uživalo u humoru blizu 20 stand up komičara iz celog sveta na drugom po redu međunarodnom festivalu stand up komedije!

Drugi po redu StandUpFest u Domu omladine Beograda sinoć je završen nastupom četvoro učesnika iz Velike Britanije, Kanade i Australije. Iskusni stand up komičari šalili su se na račun aktuelnih tema u Srbiji i inostranstvu, a publika je uzvratila iskrenim smehom i gromkim aplauzima.

Tokom tri festivalska dana organizator festivala Standup.rs omogućio je posetiocima da se do suza nasmeju uz blizu 20 kvalitetnih izvođača iz celog sveta. Stand up komičari su najpre nasmejali publiku, a onda i podstakli blizu tri hiljade gledalaca na razmišljanje o apsurdima svakodnevice i problemima savremenog društva. Prve dve festivalske večeri takođe je obeležila izuzetna atmosfera kada su u dupke punoj velikoj sali Doma omladine Beograda publiku zabavljali najbolji stand up komičari sa eks ju prostora.

Po završetku zvaničnog programa stand up žurka se sinoć nastavila u beogradskom “Blow Up Baru” gde se svake nedelje održavaju nastupi stand up komičara iz organizacije Standup.rs, ali i iz inostranstva.

Sve informacije o narednim festivalskim aktivnostima organizacije Standup.rs i kalendaru nastupa možete dobiti na web sajtu: www.standup.rs i www.standupfest.com

Komentari