XII Balkan Cheese Festival XII Balkan Cheese Festival

Dođite 6. i 7. novembra u Dom omladine Beograda na XII Balkan Cheese Festival da još jednom uživamo u čarima autohtonih i originalnih sireva Balkana! Imaćete priliku da probate retke i neobične vrste sireva i uživate u uparivanju sireva sa vrhunskim vinima i delikatesima, kao i poslasticama sa sirom.

Na festivalu će biti izloženo oko 300 sireva iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Francuske, Italije i Grčke, koja je ovoga puta zemlja počasni gost.
Izlaganje proizvođača iz Grčke na festivalu je pod pokroviteljstvom ambasade Grčke u Beogradu.

Radno vreme oba dana festivala: 10.00- 20.00 časova.

Cena jednodnevne ulaznice je 300 dinara (uključuje degustaciju sireva i delikatesa na štandovima izlagača). Ulaznice će biti dostupne na biletarnici u Domu omladine Beograda, partnera festivala.

Tokom trajanja festivala, posetioci i izlagači su dužni da se pridržavaju propisanih protiv- epidemijskih mera koje su na snazi u vreme održavanja, donetih od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva zdravlja.

Trenutno su u zatvorenom prostoru na snazi obaveza nošenja zaštitne maske na licu (koja pokriva i usta i nos), držanje distance od minimum 1 metar između dve osobe i zabrana okupljanja više od 500 ljudi na jednom mestu u isto vreme.
Na ulazu će biti postavljen punkt za dezinfekciju

Komentari