[VESTI NAŠIH PARTNERA] Organizacija AIESEC prima nove članove! [ВЕСТИ НАШИХ ПАРТНЕРА] Организација AIESEC прима нове чланове!

Prihvati izazov – investiraj u svoju budućnost
Ovog proleća AIESEC ti pruža mogućnost da postaneš član najveće omladinske organizacije na svetu!

Šta je AIESEC?

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Broji preko 86 000 članova u više od 117 zemalja sveta i pruža veliki spektar mogućnosti za svakog studenta.

Zašto da baš ti postaneš član?

Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, prodaje i saradnje sa kompanijama, finansija, ljudskih resursa, kao i kroz projektni menadžment, studentima se pruža prilika da razviju svest o svojim mogućnostima i iskoriste svoj potencijal.
Prosečan član AIESEC-a svaki dan radi na razvoju svojih komunikacionih i prezentacionih sposobnosti kroz timsko iskustvo, unapređuje liderske veštine i uči o drugim kulturama od internacionalaca koji preko ove organizacije dolaze u našu zemlju kako bi radili na društveno-odgovornim projektima. Entuzijastični ljudi koji žele da rade na sebi i prenesu drugima svoje znanje, mreža internacionalnih kontakta i usavršavanje u različitim oblastima predstavljaju samo neke od prednosti koje ovu organizaciju čine odličnom sredinom za razvoj odgovornih mladih lidera budućnosti.

Ovo ti zvuči super… kako da se prijaviš?

Studenti širom Srbije imaće priliku da se ovog maja prijave za članstvo i to u devet gradova: Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Valjevu, Pančevu, Kruševcu, Čačku i Subotici. Izazovi promenu i prijavi se putem linka: http://bit.ly/prihvatiizazov.

Dugogodišnji AIESEC-ov partner Erste Banka je kroz mnogobrojne akcije i mogućnost da mladi od 16 do 27 godina otvore besplatno tekući račun u njihovoj banci pokazala koliko ulaže u mlade, pa su i ovaj put podržali AIESEC u nameri da razvija lidere u Srbiji i pokrene ih na aktivizam tokom studiranja.

U okviru same kampanje za regrutaciju novih članova organizujemo i događaj u Kancelariji za mlade u Beograđanki (Masarikova 5) na 6. spratu 30.05. od 18:30 časova.

Obezbedi svoje mesto prijavom na link:  bit.ly/UpoznajAIESECSingidunum

Za više informacija o samoj organizaciji i programima koji su na raspolaganju svim studentima možete pronaći na www.aiesec.org.rs i na zvaničnoj facebook stranici.

Komentari