VELVETI uoči večerašnjeg koncerta u DOB-u: “Nećemo se štedeti!”

Večeras od 21:00 u sali Amerikana Doma omladine Beograda, koncert će održati reprezentacija rok stvaralaca iz naše zemlje okupljena oko grupe “Velveti”, koja odaje počast Lu Ridu i jednoj od najuticajnijih rok grupa svih vremena – Velvet Underground. Cena ulaznice na dan koncerta iznosi 800 dinara, a mogu se nabaviti na Blagajni Doma omladine i preko EVENTIM mreže.

 

Velveti su: Dejan Utvar (bubnjevi – Kazna za uši, Autopark, Eyesburn), Vladislav Rac (vokal i bas gitara – KKN), Milorad Ristić (vokal i gitara – Darkwood Dub), Nikola Berček (vokal i gitara – Autopark). Sa njima će nastupiti i brojni gostujući pevači i muzičari.

 

Povodom večerašnjeg koncerta bubnjar Dejan Utvar kaže: “Grupa ‘Velveti’ je privela kraju pripreme za današnji koncert koji sa nestrpljenjem očekujemo. Nemerljiv doprinos su dali i brojni gostujući pevači i muzičari koji su nesebično podelili svoj talenat, trud i vreme u ova dva meseca intenzivnog rada i na tome im se zahvaljujemo. Siguran sam da će tu pozitivnu energiju i entuzijazam osetiti i publika na koncertu. Svi zajedno smo uspeli da sklopimo mozaik od 30 pesama koje se nalaze na prva tri albuma ‘The Velvet Underground‘, kao i sa albuma ‘VU‘, a ujedno ćemo se podsetiti nekoliko pesama iz solo karijere Lu Rida. Pozivamo vas da nam se večeras pridružite u Domu omladine Beograda, jer ovaj koncert će biti izveden samo jednom, a prilike za popravni nema. Mi se sigurno nećemo štedeti, a nemojte ni vi. Dobrodošli!”

 

Gosti Velveta večeras će biti muzičari Sonja Lončar (klavir), Filip Krumes (violina), Ivan Teofilović (saksofon), te pevači: Toma Grujić, Magdalena Belić, Srđan Gojković Gile (Električni orgazam), Vladimir Kolarić Kole (Veliki prezir), Boris Mladenović (Jarboli), Milica Mitić i Đurđa Stanković (Lula Mae), Stray Dogg, Ana Ćurčin, Goran Vasović (Eva Braun), Ana Sofrenović, Anja Đorđević.

 

Komentari