U subotu u DOB-u dva sata smeha za studente i one koji se tako osećaju!

Organizacija Standup.rs priređuje sada već tradicionalno veče stand up komedije u Domu omladine Beograda – ali ovog puta sa specijalnim popustom za studente! Budući akademski građani, a među njima je mnogo ljubitelja stand up komedije, imaće priliku 16. februara da uživaju u humoru popularnih komičara iz Srbije i Hrvatske  ̶  po ceni karte od 150 dinara. Milica Mihailović, direktorka Standup.rs kaže da je inicijativa za ovu akciju potekla upravo od jednog studenta koji radi u ovoj organizaciji.

 

“Naš program je popularan među studentima ali uobičajene cene karata su malo više nego što prosečan student može da odvoji. Naša želja je da privučemo ovu publiku, ali i one koji će možda poželeti da se bave stand up komedijom”, kaže Milica.

O predstojećem nastupu u Domu ona kaže: „Očekujemo da mnogi među studentima koji do sada nisu uspeli da dođu na naše večeri prisustvuju ovoj izvedbi stand upa. Program će po konceptu biti kao i svaki drugi koji održavamo u Domu omladine Beograda. Specifično će biti što ćemo verovatno imati veliki procenat studenata u publici, a to će svakako doneti nešto drugačiju energiju samom nastupu. Stand up je forma u kojoj publika učestvuje, smehom, aplauzima i reakcijama na izvođače, pa je zbog toga svaka predstava posebna.“

U planu je još akcija poput ove, ali iz Standup.rs možemo očekivati i neke novitete: „Planiramo da za studente obezbedimo više ovakvih večeri tokom godine, ali i da u budućnosti imamo i još programa koji će se obraćati mladima, a imaju veze sa javnim nastupom i stand up komedijom,“ zaključuje Milica Mihailović.

Publiku će 16. februara u Domu omladine zabavljati četvoro popularnih komičara iz organizacije Standup.rs: Srđan Dinčić, Nenad Danilović aka Nesha Bridges, Nikola Silić i Jelena Radanović. Iz regiona nam stiže Marina Orsag (Hrvatska) koja će ove večeri biti u ulozi voditelja programa, kao što je to bio slučaj na StandUpFest-u 2012. godine. Svaki student uz indeks ima pravo na 4 ulaznice po ceni od 150 dinara, dok je regularna cena 500 dinara. Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM-a.

Komentari