U prodaji još samo mali broj kompleta za 29. BDŽF!

Interesovanje za koncerte na 29. Beogradskom džez festivalu je veliko, pa publici preporučujemo da na vreme obezbedi svoje ulaznice. Ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 100 dinara za đake i studente rasprodat je u rekordnom roku. U prodaji je ostao samo mali broj kompleta ulaznica za glavni program, po promotivnoj ceni od  4.500 dinara za 10 koncerata. Kompleti se mogu kupiti samo na blagajni Doma omladine Beograda. 

Redovne cene pojedinačnih ulaznica kreću se od 600 do 2.200 dinara i u prodaji su na Blagajni Doma omladine, kao i preko EVENTIM mreže.

 

Beogradski džez festival, 29. po redu, biće svečano otvoren u četvrtak 24. oktobra u Sava Centru duplim koncertnim programom. U prvom delu, od 19:30, obeležavamo 65. rođendan Big Benda RTS-a, čiji jedinstveni jubilej će uveličati specijalni gost, jedan od najboljih evropskih trubača – Bert Joris. Program se nastavlja od 21:30, i to koncertom jedne od najvećih umetnica svetskog džeza Kasandre Vilson, koja će po prvi put nastupiti u Srbiji! Vodeća svetska vokalna džez diva, dobitnica dva Gremija i brojnih titula za pevačicu godine, dolazi sa specijalnim programom “ Harijet Tabmen & Kasandra Vilson predstavljaju Crno sunce”, velikim hitom evropske koncertne jeseni. Program se nastavlja do 28. oktobra u Domu omladine Beograda, a publika će imati priliku da čuje više od 15 koncerata najaktuelnijih džez umetnika iz SAD, Italije, Holandije, Belgije, Nemačke, Velike Britanije, Švajcarske, Poljske, Švedske, Izraela, Portugalije i Srbije.

 

Na 29. Beogradskom džez festivalu će nastupiti i jedan od najuspešnijih umetnika savremenog džeza – pijanista i kompozitor Vidžej Ajer,  legendarni saksofonista Li Konic, švedski čelista Lars Danijelson, kultni švajcarski kvartet „Ronin“ Nika Barča, novi izraelski džez heroj, pijanista Šai Maestro, mlade zvezde italijanske džez scene Đanluka Petrela i Đovani Gvidi, nemačka pijanistkinja Julija Hulsman i mnogi drugi. Publici će se predstaviti i domaći izvođači: Ana Sofrenović sa, posebno za ovu priliku, naručenim projektom „Glasovi“, te bendovi Ejot i Fiš in oil.

 

Više informacija o programu: http://www.belgradejazzfest.rs/    

https://www.facebook.com/BelgradeJazzFest

 

 


Komentari