SPECIJALNO PRIZNANJE UEPS-a ZA HUMANITARNI FESTIVAL „NOĆ ZA POMOĆ“

U Domu omladine Beograda sinoć su, povodom Dana propagandista, dodeljena tradicionalna priznanja Udruženja a tržišne komunikacije Srbije (UEPS), autorima najboljih kreativnih ostvarenja iz oblasti marketinga. 

Na svečanosti, kojoj je prisustvovalo više od 350 zvanica, dodeljeno je i Posebno priznanje za humanitarni događaj – za veliki humanitarni festival „NOĆ ZA POMOĆ“, koji je Dom omladine Beograda organizovao u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, koncertnom agencijom Long Play i MTV-jem. Priznanje je primio Marko Stojanović, vršilac dužnosti direktora Doma omladine Beograda.

 

Na humanitarnom festivalu „Noć za pomoć“ 10. juna 2014. učestvovale su najveće zvezde domaće rok i pop muzike, a na punktovima Crvenog krsta Srbije prikupljane su novčane donacije posetilaca u najmanjem iznosu od 1003 dinara.  Na festivalu je nastupilo 18 bendova, a učestvovalo je ukupno 110 muzičara. Sav prihod od direktnih donacija posetilaca, kao i sav prihod od pića prodatih tokom festivala, u ukupnom iznosu od 1.719.239 dinara i 90 evra, uplaćen je na namenski račun Crvenog krsta Srbije, kao donacija u cilju pomoći ugroženima od poplava u Srbiji tokom maja 2014. godine.

 

Ovogodišnji dobitnik najznačajnijeg priznanja pojedincu u oblasti tržišnih komunikacija, nargrade UEPS-a za životno delo dobila je Nadežda Milenković čime je Klub laureata u kom su dosad bili isključivo dobitnici muškog roda, oplemenjen prisustvom ove sjajne dame.

 

Prestižno priznanje struke, nagradu Dragan Sakan New Idea dobila je Kampanja 1003 agencije Communis rađena za klijente Bambi i Knjaz Miloš, koja je pokazala kako znanja, veštine i dosetljivost profesionalaca iz tršnih komunikacija mogu da pomognu u vanrednim situacijama kao što su bile majske poplave u Srbiji.

 

Kompletnu listu dobitnika UEPS-ovih priznanja možete pogledati na http://www.ueps.org.rs/

 

Komentari