ŠMINKENBAL 2

Nakon sjajnih utisaka koji su usledili posle prvog Šminkenbala, po drugi put za redom Srbija za Mlade organizuje događaj koji spaja kreativnost mladih i dobar provod će se održati 29. novembra u Domu omladine Beograda.

Promotivna cena ulaznica do 01. novembra 300 din, redovna cena 400 din. Na svim prodajnim mestima Eventima.

Dve nedelje su bile potrebne da se iz proste materije stvori jedan novi, maštoviti događaj na mapi Beograda sa ciljem kreativnog izraza, dobre zabave i upoznavanja mladih. Danas, godinu dana nakon velikog uspeha koji je doživeo ŠminkenBal 2013, The Face Art Party sprema još jedno veliko druženje, pregršt kreativnosti i pozitivne energije, sve ono što je neophodno da vam priušti provod za pamćenje.

Kažu da je lice ogledalo duše, zato 29.novembra spremite boje, četkice, olovke, šminku i ostale rekvizite i oslikajte svoju kreativnost. U Domu omladine Beograda očekuje vas samo dobra energija, druženje, zaljubljivanje, veseli ljudi u drugačijem izdanju, mladi kreativni slikari, inspirativne boje i podijum za igru, naravno. Očekujte previše i đuskajte za pamćenje uz hitove svih epoha i DJ setove za koje će ove godine biti zaduženi DJ Flawless, DJ Cholak i DJ Makinwa.

Komentari