SHARE KONFERENCIJA

Organizacija: State of Exit Fondacija
Cena paket karte za programe od 07- 09. aprila iznosi 3.990,00 din.

SHARE Konferencija u Beogradu je nova forma festivala pokrenuta od strane State of Exit Fondacije. Po prvi put u regionu istovremeno ćemo okupiti međunarodne zvezde internet i društvenog aktivizma, umetnike iz sfere novih medija i priznate muzičare. Inovativna SHARE by Day edukativna platforma i intenzivne SHARE by Night with Tuborg žurke, predstavljaju dve programske celine festivala.

Kroz forme nastupa, predavanja, radionica i izložbi koje će voditi predstavnici giganata kao što su Google, Harvard, MIT, marketinški magovi iz tima Baraka Obame, Beograd će postati mesto razmene novih znanja, ideja i zabave. Dom omladine sa 3 sale je centralna lokacija festivala, a još 8 beogradskih klubova ugostiće oko 700 regionalnih lidera mišljenja i 15.000 domaćih i inostranih posetilaca. Jedinstvena narukvica predstavlja ulaznicu za preko 100 dešavanja u okviru festivala.

Ideologija projekta SHAREConference je u slobodnoj razmeni ideja, informacija i kulturnih proizvoda. SHARE će raditi na podsticanju ideje društvene solidarnosti, ohrabrujući druge da podele svoje iskustvo, znanje i kao do sada – dobru muziku.

Sve informacije o programu na sajtu  www.shareconference.net

Komentari