Seminar: MOĆ GOVORA TELA

Vodi: mr Marko Burazor
Organizacija: Finesa – edukativni centar
Cena ulaznice: 1200 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i online na http://finesa.edu.rs i www.eventim.rs.

Uz kupljenu ulaznicu, svi učesnici dobijaju na poklon autorovu prvu knjigu “Naučite jezik kojim ceo svet govori” (Neverbalna komunikacija na delu).

Neverbalna komunikacija je važna u svim oblastima života: na poslu, prilikom razgovora za posao, u partnerskim odnosima, u opštem okruženju.  Zbog sve većeg interesovanja za tu temu 6. maja održaće se veliki seminar u Domu omladine „Moć govora tela“ koji vodi mr Marko Burazor, poslovni konsultant i autor knjiga „Naučite jezik kojim ceo svet govori (Neverbalna komunikacija na delu)“ i „Razlike među kulturama (Neverbalna komunikacija II)“.

Moć govora tela je seminar koji uvodi u svet neverbalne komunikacije koja predstavlja 93% ukupne komunikacije koju čovek obavlja. Svega 7% komunikacije jeste ono što se govori rečima. Pored nekih najosnovnijih alata i pojmova koji će pomoći u proceni šta druga strana govori, na ovom seminaru biće predstavljeni i bitni detalji izraženi u vidu mikroekspresija i ponašanja na koja posebno treba obratiti pažnju. Seminar će se posebno baviti temom kako govor tela može da pomogne u ostvarivanju ciljeva i kako ostaviti odličan prvi utisak.

Komentari