Sa Zoranom Kesićem uoči premijerne FAJRONT REPUBLIKE UŽIVO u DOB-u

U ponedeljak 25. marta u 21 čas u Velikoj sali Doma omladine očekuje nas jedinstveni kulturno-umetničko-edukativno-muzičko-satirično-zabavni spektakl! Fajront republika uživo, na čelu sa šarmantnim i duhovitim Zoranom Kesićem, legitimni je naslednik nekadašnje istoimene TV emisije. “Ona je oaza kvalitetnog, zdravog humora i kritičkog pogleda na društvo i svet u kome živimo,” kaže Kesić.

 

Budući da većina nas pamti Fajront republiku iz vremena dok je bila u televizijskom formatu, pitali smo autora koliko se u međuvremenu izmenio koncept šoua: “Najveća promena dogodila se u samoj formi. Fajront republika je nekada bila TV emisija,a danas je priredba koja se izvodi uživo pred publikom. Gosti su u nekada bili u prvom planu,a sada oni predstavljaju samo ‘šlag na torti’. Za razliku od nekadašnje emisije, muzički nastupi su sada brojniji i ima više stand up komedije,” navodi Kesić.

Sigurno je da se izvođenje na sceni umnogome razlikuje od televizijskog emitovanja: “Veća je odgovornost kada nastupamo uživo pred publikom. Jednostavno, kada znaš da je toliko ljudi kupilo kartu i došlo da te gleda, daćes sve od sebe da opravdaš njihovo poverenje. Lako je promeniti kanal i gledati neku emisiju, ali da bi se uživalo u našem programu, treba ipak uložiti i malo novca i malo energije. Meni lično, nastupanje uživo je mnogo zabavnije, jer osećam reakciju gledalaca koja mi često daje više samopouzdanja,” ističe Zoran.

Moglo bi se reći da je publika Fajront republike uživo jasno profilisana: “Naš gledalac je dobro informisan, širokih shvatanja, ima smisla za humor i ume da prepozna prave vrednosti u moru jeftine zabave. Naša ciljna grupa su svi oni koji ne pristaju na organizovano zaglupljivanje od strane medija i očekuju malo više od života.”

Kesić tvrdi da sličnih formata na našoj sceni nema, budući da ovaj šou kombinuje elemente pozorišne predstave i stand up komedije, sa svirkama i uvek novim songovima i gostima.

Na nastupu u Domu omladine očekuje nas puno smeha i dobre zabave: “Nastavljamo sa onim sto smo započeli na sceni bioskopa ‘Kolosej’. Puno zabave, zanimljivih gostiju, dobre muzike, smeha… Gradimo oazu zdravog humora i kritičkog odnosa prema svetu u kome živimo. Slavimo različitost i ismevamo ličnosti i pojave koje zaslužuju da budu ismevane,” zaključuje Zoran Kesić.

Cena ulaznice iznosi 500 dinara.

 

 

Komentari