RIO FEST 2016.

U februaru mesecu svake godine u Brazilu se održava najveća i najveselija žurka sveta, poznata po muzici, plesu i neverovatno pozitivnoj energiji – KARNEVAL U RIU! 

Kako nam Brazil nije baš tako blizu, organizacija Srbija za mlade i Centar brazilske kulture su rešili da deo karnevalske atmosfere prenesu u Beograd. Ove dve organizacije vas pozivaju da osetite čari karnevala na prvom Rio Fest-u koji će biti održan u Domu omladine Beograda 20. februara od 21č.

 

 Ako odlučite da posetite prvi Rio Fest u Beogradu očekuje vas bogat program koji će vas na jedno veče izmestiti na ulice grada plesa, radosti, ljubavi i fudbala. Bićete u prilici da zaigrate sambu, da uživate u muzici DJ-a iz Brazila, plesnim nastupima, kapueri, kaipirinji i još mnogim drugima karnevalskim sadržajima.

Maske i kostimi nisu obavezni za ulazak, ali su dobrodošli.

 

Cena ulaznice u pretprodaji je 200 rsd i dostupne su na svim prodajnim mestima EVENTIM-a, kao i u kancelarijama Srbija za mlade (Balkanska 18/99, 10-18č) i Centar brazilske kulture (Bulevar Vojvode Mišića 17, zgrada BIGZ-a 17-21č).

Komentari