RASPUST ZA DŽ: RADIONICA VATERPOLO SAVEZA SRBIJE I PREDUZEĆA EP VATERPOLO 2016. “OBOJI SNEŠKA”

Ako imate do 25 godina, kreativni ste i radoznali, želite da steknete nova znanja i veštine i dobro se provedete – dođite na RASPUST ZA DŽ!

Učešće u radionicama je besplatno, ali su prijave OBAVEZNE, putem mejla radionice@domomladine.org. U naslovu mejla je potrebno napisati “RASPUST ZA Dž”. U prijavi je potrebno navesti za koju se radionicu prijavljujete, ime i prezime i uzrast.

Prijave su otvorene do popune kapaciteta predviđenih za radionice. Svi prijavljeni biće putem mejla obavešteni o učešću u radionicama i ostalim detaljima.

Dođite da se družite, zabavite, naučite nešto novo, gledate filmove i slušate muziku!  Pripremili smo besplatne radionice, zimski bioskop, mali muzički festival i poneko iznenađenje!

Ulaz na sve programe je slobodan!

 

 

“OBOJI SNEŠKA” – kreativna aktivnost, bojenje maskote Evropskog prvenstva u vaterpolu (Beograd 2016).

Vaterpolo savez Srbije i EP VATERPOLO 2016. u saradnji sa Domom omladine Beograda, u periodu zimskih praznika, poziva decu i njihove roditelje da u zanimljivim aktivnostima promovišemo najmlađe ljubitelje sporta kao najvažniji deo populacije koji najbolje zna šta je radost učešća u kolektivnim igrama.

Akcija „Oboji sneška“ traje do kraja konkursa za izbor najlepših radova – 30. mart 2015. Najlepših pedeset radova, svih učesnika konkursa, koristiće se za sledeću akciju „Nazovi sneška“ koja traje do 30. maja 2015. Tokom trajanja akcije predviđeno je da u skladu sa zvaničnim rasporedom priprema i takmičenja neki od naših vaterpolista budu prisutni tokom radionica i prilikom uručenja poklona.

Trajanje: 120 minuta
Broj polaznika: 30
Uzrast: 6-10 godina

Komentari