Prijava na BARF9

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavljuje konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem izdanju festivala. Prijave za učešće trajaće od 25. oktobra do 25. novembra, nakon čega će 6 odabranih finalista nastupiti na finalnoj večeri koja će se održati 15. decembra. Finaliste kao i do sada bira komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a.

Već tradicionalno, finale festivala biće održano u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana. Bendovi/autori finalisti imaće priliku da uz najbolju produkciju prezentuju svoje pesme!

Svi bendovi/autori se na BARF9 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama!

URMUS se kao i uvek potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF9.

Pobednike festivala očekuju vredne novčane nagrade: prvoplasirani bend/autor osvaja 100.000 RSD, drugoplasirani 50.000 RSD. Pobednik po glasovima publike dobija 30 sati snimanja u studiju COMEBACK.

Pored novčanih nagrada, pobednike i finaliste očekuju i druge vredne nagrada: direktan plasman u polufinale Zaječarske gitarijade 2020 i kvalifikaciona takmičenja Bunt Rok festivala 2020, gostovanja u emisiji Bunt i još mnogo drugih vrednih nagrada.
Prošlogodišnju saradnju uspešno nastavljamo i sa izdavačkom kućom RnR Records koja po svom izboru nagrađuje dva benda sa finalnog dela festivala: (1) izdanjem u fizičkoj (CD) i digitalnoj formi, kao i medijsku promociju i plasman u roku od godinu dana i (2) izdanjem u digitalnoj formi propraćeno medijskom promocijom i plasmanom.
Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica našeg stalnog sponzora firme STUNNER.

URMUS kao organizator festivala nastoji da uveća nagradni fond do održavanja finalne večeri.

 

URMUS poziva sve bendove i autore da se u što većem broju prijave za učešće na Beogradski autorski rok festival!

  • Više informacija o uslovima učešća i nagradnom fondu možete naći ovde.
  • Formular za prijavu bendova/autora možete naći ovde.

Komentari