Veče Stand Up komedije: Otvoreni mikrofon

Cena ulaznice za publiku: 150 dinara
Veče otvorenog mikrofona vol 4 u organizaciji kluba komedije Standup.rs
Uživo u Domu omladine Beograda biramo nove stand up komičare! Tokom leta bio je otvoren konkurs za nove talente, a sada je došao red na veliko finale kada će najbolji kandidati dobiti pet minuta stand up slave – priliku da nastupe na velikoj sceni i osvoje publiku i žiri.

 

Na takmičenju gde svaki smešak, aplauz (o ovacijama i gromoglasnom smehu da i ne govorimo) može da odluči o pobedniku – konačni sud o najduhovitijem među petnaestak kandidata daje žiri u sastavu: Nataša Miljković (tv urednik i voditelj), Dragan Ilić (radio autor i voditelj), Igor Brakus (radio animator i voditelj), Domagoj Pintarić (stand up komičar iz Zagreba), a jedan kolektivni glas daju komičari iz organizacije Standup.rs.

Pobednik dobija šansu da se profesionalno bavi stand up-om, priključi organizaciji Standup.rs i već u oktobru nastupi na StandUpFestu u društvu iskusnih kolega iz Srbije i inostranstva. Do sada su održane tri veoma posećene Večeri otvorenog mikrofona(open mic-ovi). Najduhovitiji takmičari učestvovali su u pokretanju i radu radionica stand-up komedije, a mnogi od njih već nastupaju na festivalima, u pozorištima i klubovima širom Srbije i regiona.

U ulozi voditelja ove uzbudljive večeri biće jedan od najtalentovanijih stand up komičara na Balkanu i član Standup.rs ekipe: Srđan Dinčić. Takođe, pobednica prošlogodišnjeg stand up konkursa, Jelena Radanović, zabaviće sve prisutne kratkim performansom radnog naziva  Da li ste sigurni da želite da postanete stand up komičar?!

Ljubitelji originalnog humora imaće priliku da se, pored stand up-a, upoznaju sa još jednom inovativnom formom komedije u izvođenju gostujuće trupe IKKI iz Novog Sada. Njihov nastup zasniva se na interakciji sa publikom i glumačkim i stilskim vežbama, organizovanim u niz igara po uzoru na američki šou program: Whose Line Is It Anayway?

Više informacija: www.standup.rs

 


Komentari