StandUpFest 2013.//Antiapatija

Treći po redu StandUpFest, beogradski međunarodni festival stand up komedije, održaće se od 3. do 6. oktobra u Domu omladine Beograda. Ovogodišnji slogan festivala – „antiapatiju“ ne moramo mnogo da „branimo“, jer smo svesni da je humor jedini način da ostanemo u dobrom stanju i raspoloženju. Veoma smo srećni što se humorom bavimo i profesionalno i što  iz godine u godinu rastemo zajedno sa našom publikom. Kao i svake godine do sada pripremili smo neke novine i proširili program kako bi zadovoljili kriterijume publike, kao i naše sopstvene.

Prodaja ulaznica je počela preko EVENTIM mreže!

Zagrevanje počinje 3. oktobra, kada će publika imati prilike da vidi najbolje mlade nade, ali iz tri zemlje regiona: Hrvatske, BiH i Srbije.  O pobedniku će odlučiti žiri i reakcija publike, a nagrada za pobednika je nastup na StandUpFest-u na Lent-u 2014. (SLO, Maribor) kao i na StandUpFest-u u Beogradu 2014. Ovakve večeri svi mnogo volimo, jer se uvek pojavi neko ko će nas kasnije zabavljati i postati dobar komičar.

Drugi i treći dan festivala rezervisani su za reviju najboljih komičara iz regiona, tako da će publika imati priliku da gleda kraće nastupe nekoliko fenomenalnih komičara kao što su Saško Kocev (MK), Ivan Šarić (HR), Tin Vodopivec (SLO), Filip Andronik (BiH), Marina Orsag (HR) …. Naravno, tu je i ekipa komičara iz Standup.rs-a, organizacije koja je odgovorna za osnivanje i razvitak scene stand up komedije u Srbiji, kao i glavni producent i organizator StandUpFest-a. Tu su: Srđan Dinčić, Jelena Radanović, Aleksandar Perišić, Nikola Silić

A poslednje veče festivala: iznenađenje! Ove godine uspeli smo da bukiramo i dovedemo jednog od najpopularnijih stand up komičara, pravu stand up zvezdu  iz Irske – Dylana Morana. Poslednje večeri festivala publika će imati prilike da uživa u dva i po časa programa, kada će sa Dylanom Moranom binu podeliti i Srđan Dinčić (Standup.rs) i Tin Vodopivec (SLO). U Beograd Dylan dolazi sa potpuno novom predstavom “Yeah, yeah”. Za dovođenje ovakve zvezde, “krivi” su osim organizacije Standup.rs, i London Calling (GB) i Mick Perrin Worldwide. London Calling je partner organizacije Standup.rs, a zahvaljujući ovom partnerstvu gost Beograda je ranije ove godine bio i čuveni komičar Eddie Izzard.

 

PRIJAVE ZA NOVINARSKE AKREDITACIJE.

www.standup.rs

www.standupfest.com    

www.domomladine.org

 

                   
Četvrtak, 3. oktobar u 20,30
“Open region”: Srbija, Hrvatska, BiH, Slovenija
Srbija: Kaja Vidić, Radomir Nestorović, Ivan Nikolić
Bih: Dino Ćatović, Mate Grbavac i Alan Dardagan
HR: Timea Vojković
SLO: Uroš Kuzman
Program vodi Srđan Dinčić (Standup.rs)

 

Petak, 4. oktobar u 20,30
Program vodi Tin Vodopivec (SLO)
Nastupaju: Ivan Šarić (HR), Jelena Radanović (Standup.rs), Martina Ipša (SLO), Aleksandar Perišić (Standup.rs) i Filip Andronik (BiH)

 

Subota, 5. oktobar u 20,30
Program vodi Aleksandar Perišić (Standup.rs)
Nastupaju: Saško Kocev (MK), Goran Furjan (HR), Marina Orsag (HR), Nikola Silić (Standup.rs)

 

Nedelja, 6. oktobar u 20,30
Tin Vodopivec (SLO)
Srđan Dinčić (Standup.rs)
Dylan Moran “Yeah, yeah”

Borba za kvalitetan humor se nastavlja! Vidimo se !

 

Prodaja ulaznica počinje 27. avgusta, a ulaznice će moći da se kupe na svim šalterima Eventima, kao i da se rezervišu online (www.eventim.rs). Rezervacije važe 148 sati.

Cene ulaznica: 3. oktobar: 300 rsd, 4. oktobar: 500, 600 rsd, 5. oktobar: 500, 600 rsd i 6. oktobar: 1.200 i 1.400 rsd.
Cene se odnose na parter i balkon

 


Komentari