Stand up za desetku!

Dva sata smeha za studente i one koji se tako osećaju!
Organizacija Standup.rs priređuje sada već tradicionalno veče stand up komedije u Domu omladine Beograda – ali ovog puta sa specijalnim popustom za studente! Budući akademski građani, a među njima je mnogo ljubitelja stand up komedije, imaće priliku 16. februara da uživaju u humoru popularnih komičara iz Srbije i Hrvatske – po ceni karte od 150 dinara. Svaki student uz indeks ima pravo na 4 ulaznice po ovoj ceni, dok je regularna cena 500 dinara. Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM-a

Rad sa mladima i za mlade jedan je od prioriteta organizacije Standup.rs uz nastojanje da program stand up komedije bude dostupan svima:

“Ideja je da oni koji nas vole i prate, a često nemaju da odvoje za regularne cene ulaznica, dođu da pogledaju naš program i provedu se za sve pare – u ovom slučaju za 150 dinara”  – napominje Milica Mihailović, direktorka Standup.rs-a.

Publiku će zabavljati četvoro popularnih komičara iz organizacije Standup.rs: Srđan Dinčić, Nenad Danilović aka Nesha Bridges, Nikola Silić i Jelena Radanović. Iz regiona nam stiže Marina Orsag (Hrvatska) koja će ove večeri biti u ulozi voditelja programa, kao što je to bio slučaj na StandUpFest-u 2012. godine.

Vidimo se!

 

Više informacija: www.standup.rs

Komentari