EDDIE IZZARD u Beogradu!

Mick Perrin Worldwide i Urbani Ured u saradnji sa Standup.rs i Domom omladine Beograda vam predstavljaju: EDDIE IZZARD – FORCE MAJEURE!

Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo da će Eddie Izzard, jedan od najvećih stand up komičara svih vremena, ovog marta posetiti Beograd! Ova svetska zvezda stand up komedije će nastupiti sa potpuno novom predstavom, i to u sklopu turneje koja će trajati godinu dana. Beograđani su posebno privilegovani, jer će videti ovu predstavu pre Njujorka, Sidneja, Londona, Berlina…

 

To je prilika koja se ne propušta, zato kupite ulaznice na vreme!

Od četvrtka, 31. januara, ulaznice su u slobodnoj prodaji i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima (www.eventim.rs).

 

Kliknite na FB stranicu postanite fanovi Eddie Izzarda: http://www.facebook.com/eddieizzard
http://www.eddieizzard.com/

 

Eddie Izzard je poznat kao jedan od najistaknutijih stand up komičara svoje generacije. Ideje i situacije pretvara u bizarne, apsurdne i nadrealne komične priče. Priznaje da ga odlično plaćaju za pričanje potpunih besmislica. Edijeve „besmislice“ su mu donele mnoge nagrade, uključujući dve nagrade „Emmy“.

Eddie Izzard je svoj poslednji stand up nastup STRIPPED izveo u 34 grada SAD (2008), nakon čega je oborio sve rekorde na blagajnama na velikoj turneji koja je obuhvatila Veliku Britaniju, SAD i  Evropu i kulminirala nastupom u njujorškoj areni „Madison Square Garden“ januara 2010. čime je Edi postao četvrti komičar ikada koji je nastupao u ovoj čuvenoj areni. Takođe, imao je brojne nastupe u Južnoj Africi u okviru podrške humanitarnoj organizaciji Nelsona Mandele „46664“ (2010).

Napomena: strogo je zabranjeno fotografisanje i snimanje predstave.

Sve informacije u vezi akreditovanja medija biće objavljene do 5. februara na sajtu www.standup.rs i www.domomladine.org

 

Organizator događaja za Srbiju:
www.standup.rs // http://www.facebook.com/standuprs
www.domomladine.org // http://www.facebook.com/domomladinebeograd

 

***Eddie Izzard photo by Idil Sukan

 

 


Komentari