STAND UP KABARE “GRBAVE TANGE SHOW”

Cena ulaznice: 300 dinara.

GRBAVE TANGE SHOW je veče konceptualne komedije koje kombinuje klasične forme performansa poput: stand up-a, improvizacije, shock – rock pesama, skečeva kao i kontakta sa publikom. 

Performans se bavi temama vremena u kojem živimo – Zašto kažeš realan život a misliš na Fejsbuk? Kako se danas polaže maturski iz srpskog? Turske serije… Kako glasi prvi na svetu politički korektni vic? Koji su najgori poslovi na svetu ne računajući domaće?  

Šou traje sat i dvadeset minuta, a ukoliko postoji želja publike izvodi se i drugi deo sastavljen samo od muzike.

Uobičajena praksa našeg kabarea je da imamo specijalnog gosta.

Sve informacije o ovom kabareu možete naći na adresi http://grbavetange.wordpress.com/o-nama/ ili na http://jjdragonjinsun.wix.com/grbavetange#!video  kao i na Youtube-u gde samo treba ukucati „Grbave Tange“ i moći ćete videti snimke sa ranijih gostovanja.

 

Za svoj rad kabare je nagrađen diplomom „Saveza Srba i Rumuna“ iz Temišvara kao i zahvalnicom Insitututa za mentalno zdravlje iz Beograda.

 

Šire O NAMA

„Grbave Tange Šou“ je udruženje umetnika posvećeno konceptualnoj komediji, nastalo u Beogradu 2011.godine.

Osnovna ideja na kojoj se bazira ova forma je kombinovanje nekoliko klasičnih oblika komedije kao što su: Stand Up, humoristički songovi, fizička komedija, improvizacija, slem-poezija i skečevi. Stoga, performans „Grbavih Tangi“ izgleda kao jednoipočasnovni program u kojem se pomenute forme smenjuju uz poželjno uključivanje publike. Ideja „Grbavih Tangi“ je stalna promena programa u skladu sa aktulenim temama u zemlji i svetu. Kroz, na prvi pogled, poznat rečnik i zabavne teme želimo da ukažemo na bitne apsurde vremena u kojem živimo i da na šaljiv način nateramo ljude da pogledaju stvari oko sebe iz drugog ugla.

 

Stalni članovi ove postavke su:

Miodrag Stošić – (stand up, vokal) satiričar, tv scenarista i radio voditelj.

Nenad Jovanović (Vokal, gitara, klavir) – pevač benda „Sabirni centar“, radio-voditelj.

Jovana Marić (vokal, gitara, daire) – studentkinja antropologije, pesnikinja.

Milan Beader (električna i akustična gitara, prateći vokal) – muzičar i doktor poljoprivrede

Do sada, ovo udruženje je držalo svoje večeri po klubovima i udruženjima umetnika po Beogradu.

 

Organizacija je potpuno apolitična i na performansima su zabranjene sve teme koje se tiču vređanja nečije etničke, rasne ili verske opredeljenosti.

Komentari