Predstava za decu “ZAMRZNUTO KRALJEVSTVO”

No border promotion“ – POZORIŠTE BEZ GRANICA, Beograd u saradnji sa Domom omladine Beograda predstavlja pozorišnu adaptacija urađenu po motivima filma „Zamrznuto kraljevstvo“. Muzičko scenski prikaz poznate priče koji će oduševiti najmlađe ali i roditelje!
Režija i adaptacija: Vladan Cerović. Glumci: Katarina Dimitrijević, Tamara Belošević, Saša Kuzmanović, Žarko Maksimović.
Cena ulaznice: 500 dinara.

Snežna princeza Elza, njena neustrašiva sestra Ana, Kristof i njegov irvas, urnebesno smešan sneško Olaf, podlac Hans,….likovi su popularne priče koju skoro svi znamo. Ali pozivamo vas da vidite kako će biti ispričana ovoga puta, uz mnoštvo songova koje pevaju glumci koji glume u predstavi ! Ovo je dirljiva priča o snazi porodice i moći sestrinske ljubavi koja može prevladati sve prepreke, otkloniti strahove, otopiti srca pa tako i zaleđeno kraljevstvo…

Kao lajtmotiv dramatičnih odnosa među likovima, pojavljuje se sneško Olaf sa svojim duhovitim opaskama koje će publiku nasmejati do suza. On je simbol čiste nevinosti a nastao je iz sećanja devojčica na bezbrižnu igru.

Spektakl koji, pored audio vizuelnih efekata, fantastične adaptacije i zagarantovanog smeha sa talentovanih mladim glumcima, nosi pouku o ljubavi kao najvažnijem osećanju, podseća na značaj srećnog detinjstva, ozbiljnost shvatanja sveta i odrastanja, a ujedno budi u nama radost blisku samo iskrenom dečjem srcu.

Komentari