Mjuzikl “ŠKOLAUT”

Dramski projekat beogradskih srednjoškolaca, uz učešće rok benda učenika Pete beogradske gimnazije KESTENI
Autori: članovi dramskih sekcija Pete beogradske gimnazije, Elektroteatra Elektro tehničke škole “Rade Končar”, Železničko tehničke škole i još nekoliko srednjih škola Beograda

ULAZ JE SLOBODAN!

 
Profesionalna i stručna podrška učenicima: Ana Prodanović, profesor srpskog jezika i književnosti u ETŠ “Rade Končar” i voditelj Elektroteatra, Dragana Kitanović, profesor engleskog u Železničko-tehničkoj školi i voditelj tamošnje dramske sekcije, i Rastko Jevtović, profesor srpskog jezika i književnosti u Petoj beogradskoj gimnaziji, i voditelj najpoznatije  srednjoškolske dramske sekcije Beograda.

Mjuzikl “Školaut” je novi dramski projekat beogradskih srednjoškolaca koji žele promene u društvu! Članovi dramskih sekcija Pete beogradske gimnazije, Elektroteatra (ETŠ “Rade Končar”), Železničko tehničke škole i još nekoliko srednjih škola Beograda zajedno su sačinili deset dramskih scena o savremenom životu mladih u Srbiji, a svaka scena nadovezuje se na neki od velikih hitova jugoslovenske i svetske rok muzike.
 
Mjuzikl “Školaut”  nedvosmisleno ukazuje da se omladina vraća na staze pravih vrednosti  kao što su zajedništvo, sloboda duha, kreativnost i, naravno, rokenrol  – kao muzički izbor, ali i način života.

Komentari