Predstava: SVE O ŽENAMA

POZORIŠTE PONEDELJKOM U DOMU OMLADINE BEOGRADA.

Cena ulaznice: 200 dinara, uz đačku knjižicu u prodaji 100 ulaznica po ceni od 100 dinara.

Predstava ”Sve o ženama” dramskog pisca iz Hrvatske, Mire Gavrana, premijerno je izvedena u Epilog teatru u Zagrebu 2000. Ovaj savremeni komad u adaptaciji Perice Lukovića prati tri žene u tri različite situacije, gde prva priča govori o odnosima u porodici u kojoj majka pokušava da pomiri dve ćerke koje su zavadi zbog istog muškarca.

Druga priča prikazuje odnos dve prijateljice u kom nije jasno ko je žrtva a ko manipulant. Treća priča prati tri sekretarice koje se bore za isto radno mesto.

Po tekstu  Mire Gavrana
Produkcija: Amatersko pozorište DUŠA

Adaptacija i režija: Perica Luković
Muzika: Vladan Ninković
Kostim:  Jovana Dragićević
Asistent:  Natalija Perić
Tehnika:  Filip Živanović, Nenad Vujaklija                

Igraju:
Ivana Čebzanović
Nevena Bracanović
Kristina Lovrenčić

Amaterko pozorište DUŠA osnovano je u martu mesecu 2013. godine, kao nastavak aktivnosti osnivanja pozorišta u Grockoj, koje su započele pre četiri godine. Članovi ovog pozorišta su mladi stanovnici Grocke, a uz pomoć starijih kolega u protekle četiri godine napravili su tri pozorišne predstave: ”Cvenkapa i zbunjeni vuk” 2010. u postavci Jelice Brestovac i Fuada Tabukčića, ”Vetrovi sa Dunava” 2011. u postavci Vesne Stanković i ”Radovan III” 2011. godine u adaptaciji Miloša Mirkovića, koje su igrane na raznim scenama.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I NA FEJSBUKU!

Komentari