Predstava: KOKOŠKA

POZORIŠTE PONEDELJKOM U DOMU OMLADINE BEOGRADA.

Cena ulaznice: 200 dinara, uz đačku knjižicu u prodaji 20 ulaznica po ceni od 100 dinara.

Vodvilj po tekstu Nikolaja Koljade, a u produkciji Teatra DŽEP! Urnebesna komedija (ili ne?) o životima novosadskih glumaca i umetnika koji su svoje živote i svoju umetnost “zakopali” u provinciji. Dobrodošli u malo, novosadsko pozorište, gde ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled! Dobro, neki to zovu pozorište, neki ludnica, svako ima svoje viđenje.

 


 

Da li do kraja uspeju da otkopaju svoje talente i da im vrate stari sjaj?  Uglavnom, kada emocije glumaca eskaliraju, onda to izgleda upravo… Pa, pogledajte u “Kokoški”!


Nikolina Medić – Anja Đurić, novosadska glumica i sudopera

 

Tomislav Čeleketić –  Dejan Đorđić, glumac i dekoracija

 

Goran Vidaić – Nikola Đurić, muž i vazda Petar Pan

 

Nikola Lemić – Aleksandar bez prezimena, reditelj i žrtva srednjih godina

 

Nađa Maksić – Nonočka, inženjer ljudskih duša i tuđih muževa

 

 

Stanari, slučajni, ili ne:

Ana Kostelac

Bojan Žabaljac

“I spešl gest apirins baj”, pokojna baba Smiljka, Bog da joj dušu prosti!

 

O DŽEPU:

 

 

 

Teatar “Džep” je nastao 2006 godine. Članovi ove trupe su imali zajednički cilj da od “Džepa” naprave edukativni teatar koji će svojoj publici moći da približi aktuelna zbivanja i probleme koji su detektovani u našem društvu i to na svež, topao i emotivan način. Mladi ljudi koji su postajali novi članovi su sa sobom donosili svoja iskustva i stavljali ih na scenu. Time su učili, sazrevali, socijalno se osnaživali i bavili se lepom umetnošću u isto vreme.

 

Pored dramskih predstava, u ovoj grupi se neguje veoma poseban, nov i još ne u potpunosti istražen pravac muzike, pop-opera. Tehnikama pop-opere, ali i osluškivanjem potreba pulke, “Džep” počinje da prikazuje zaboravljenu formu na našoj sceni – mjuzikl.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I NA FEJSBUKU!

Komentari