Predstava: SJAJ KABAREA

POZORIŠTE PONEDELJKOM U DOMU OMLADINE BEOGRADA.

Cena ulaznice: 200 dinara, uz đačku knjižicu u prodaji 50 ulaznica po ceni od 100 dinara.

“Sjaj kabarea” je mjuzikl koji prvenstveno oslikava večitu borbu za opstanak na daskama koje život znače –  borbu u kojoj su učesnici spremni sve da daju, pokazujući svoja, kako prava tako i lažna lica, otkrivajući ujedno sjaj i mrak onoga što je na i iza blistave scene kakvom je publika vidi. Četvoro glavnih junaka ovog mjuzikla spremno je da žrtvuje apsolutno sve zbog audicije koja im garantuje mesto zvezde.

Za njih je ta želja za sjajem reflektora veća od svega, pa makar to značilo da izgore pod tim reflektorima. “Sjaj kabarea” slika život umetnika i njihov položaj u današnjoj kulturi. Iako kritika surove današnjice i otkrivanje velikih mana iste, ovaj mjuzikl pre svega za cilj ima da nasmeje i pruži nadu u bolju budućnost, pogotovo onima kojima je pozornica životni put.

Reditelj ove predstave, Jovan Gulan, student je New York Film Academy, u Los Andđelesu. Rođen je 1992. godine, a ovo je drugi kabare koji režira. Autorski tim ‘’Sjaja kabarea’’ čine studenti završnih godina Akademije umetnosti, Katarina Borisavljević i Anja Ninković – autori teksta i producent  i Marija Marković, student odseka kostimografije sa Akademije primenjenih umetnosti.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I NA FEJSBUKU!

 

Po tekstu Katarine Borisavljević
Režija:  Jovan Gulan
Producent i koautor teksta:  Anja Ninković                
Kostimograf:  Marija Marković

Uloge:
Slobodan Boba Stepić – Ceremonijal majstor
Milica Petrović – Viktorija
Zdravko Dimitrijević – Andrej
Anja Mit – Bosiljka
Saša Simović – Jovica
Nebojša Rako – Hani Mama
Anđelko Beroš – Fred
Stefan Dimitrijević – Neša

Komentari