Predstava: ČIKAŠKE PERVERZIJE

Hit predstava “Čikaške perverzije” nakon rasprodata četiri izvođenja 13, 14, 15. i 16. februara vratiće se u Dom omladine Beograda ponovo 28. i 30. marta.

Ulaznica košta 1.000 dinara na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim.

“Čikaške perverzije”, rađene po motivima drame Dejvida Memeta “Seksualne perverzije u Čikagu”, od premijere 1993. zaključno do 2005. godine uživale su kontinuirani status hita kog je videlo preko 200.000 pozorišnih posetilaca.

Gagi Jovanović je posle skoro deset godina pauze odlučio vratiti publici “Perverzije”, jesenas izuzetno uspešnom severnoameričkom turnejom (u okviru koje se stiglo i do Čikaga!), kao i za rasprodata izvođenja 18, 26. i 28. decembra, a potom i 19. januara u DOB-u.

“‘Čikaške perverzije’ su uvek izgledale isto, prosto su nepromenjive u svojoj biti. To je priča o ljubavi, o prijateljstvu, o problemima između muškaraca i žena. To je tema za sva vremena. Takva je i predstava. Uvek će trajati baš zbog toga što se bavi najobičnijim, a u stvari najkomplikovanijim stvarima“, kaže Gagi Jovanović.

 

Pored izvođenja u Beogradu, Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Ðordević konačno idu van Beograda – gostuju 13. i 14. marta u Pozorištu mladih u Novom Sadu i 27. marta u Domu vojske u Pančevu! Sve martovske predstave počinju od 20:00.

 

Komentari