Predstava: “AFTER”

Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže: 600 dinara balkon, 800 dinara parter.

Po tekstu Erika Amadia “After Sex 
Režija: Dragan Marinković
Igraju: Jelena Rakočević, Anika Gaćeša, Jelana Galović, Ivan Mihailović, Stojan Đorđević, Dragan Marinković

Scenograf: Zorana Petrov
Kostimograf: Jelena Stefanović
Muzika: Stiven Lajt
Zvuk: Slobodan Marković
Grafički dizajn: Branislav Milošević
Produkcija: Tamara Šinik
Butterfly production

Pozorišna predstava ”After”, rađena po motivima ”Posle seksa” američkog reditelja i scenariste Erika Amadia, prati emotivne odnose osam različitih parova i na duhovit, vrcav, a opet psihološki tačan način oslikava svu kompleksnost ljubavnih odnosa. Pored zabavnog karaktera, ove predstava takođe ima nameru da gledaoca oslobodi inhibicija, i na neki način ga edukuje.

 

“Predstava ”After” ima tendenciju da potpuno ”ogoljeno” prikaže razgovore, stanja i agon kroz koje prolaze svi partneri, a koje se u današnjem, iako modernom i slobodoumnom društvu, retko izražavaju, ali i teme koje, u najvećem broju slučajeva, nisu predmet razgovora i razmišljanja odmah nakon samog seksualnog čina.

Suštinski, ove glumačke varijacije se svode na ljudske odnose prikazane kroz dramu koja, uz sijaset komičnih elemenata, pokazuje koliko je neizbežno da emocije preovladaju racio kod svake osobe koja se nađe u situaciji koju možda, kao nemi posmatrač u prošlosti, nije uzimala za ozbiljno, ili je čak ismevala, dok je sada, kao akter svoje lične ”predstave”, doživljava veoma ozbiljno i emotivno, bez mogućnosti upravljanja kormilom samokontrole, unutrašnjih poriva i emocija.”

Dragan Marinković

Komentari