IGOROV MAGIČNI SPEKTAKL

Naš najuspešniji mađioničar u novoj predstavi za sve uzraste!
Igor Trifunov, mađioničar koga nazivaju i “srpski Koperfild”, održaće “Magični spektakl – Iluzija ili stvarnost“,  21. i 22. februara u Domu omladine Beograda.  Naš najuspešniji mađioničar i iluzionista predstaviće publici impresivne tačke prepune akcije, drame, komedije i naravno “magije”, što garantuje sjajnu zabavu za sve uzraste. Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima i blagajni DOB po ceni od 600 dinara.

 

Igor je širu popularnost stekao TV serijalom „Ulična magija“, i kao autor predstave „Igorov magični šou“. Dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja: dvostruki je dobitnik Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara, dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru, pobednik je Kongresa mađioničara održanog u Italiji, 2013. godine, a na Kongresu austrijskih mađioničara u Beču, u maju 2012. godine, osvojio je prvo mesto u najtežoj oblasti mađioničarstva – manipulaciji. Ove godine očekuje ga Evropsko prvensto mađioničara, a kvalifikovao se i za Svetsko prvenstvo 2015. godine.
Sve ove tačke koje su Igoru donele najveća priznanja  širom sveta, kao i mnoge druge, imate priliku da vidite u ovom nesvakidašnjem  magičnom spektaklu i da uživate u lepoti iluzije.

https://www.igortrifunov.rs  

https://www.facebook.com/igormagician

www.twitter.com/igormagician

 

 

Komentari