FAJRONT REPUBLIKA UŽIVO!

Nakon spektakularne premijere održane 25. marta, Fajront Republika uživo ponovo poziva publiku na isto mesto – u Veliku salu Doma omladine. U cilju promovisanja kvalitetnih i kreativnih humorističkih snaga ove zemlje, Fajront Republika nakon urnebesne ekipe novosadske serije ”Državni posao”,ovog puta u goste dovodi genijalce iz Njuz.neta. Njihove vesti, koje nas svakodnevno zasmejavaju i čine da malo lakše ‘progutamo’ one prave, predstavljaju najbolji lek protiv često nepodnošljive realnosti, kao i beg u neku šareniju, veseliju, izmaštanu stvarnost.

Desetine, pa čak i stotine hiljada poseta dnevno sajtu Njuz.net dovoljno govore o razmerama ovog internet fenomena. Konačno ćemo moći da vidimo ko se krije iza svih tih neodoljivih tekstova i vesti, a Njuzovci će imati i težak zadatak da odluče da li će potpisati dokument koji će im Fajront Republika ponuditi.

Naime, kako saznajemo iz izvora bliskih predsedniku Fajront Republike, Njuz.net će biti pred teškom dilemom: da li da ostane bez njuza, ili bez neta.

Uz standardni osvrt na aktuelnu društveno-političko-rijaliti-kriznu situaciju, domaćin i voditelj Zoran Kesić izvešće sa bendom Kesa i Bombone nekoliko duhovitih pesama.

Cena ulaznice: 500 dinara, u prodaji preko EVENTIM mreže.

 ***********************

Fajront Republika je jedinstveni kulturno-umetničko-edukativno-muzičko-satirično-zabavni spektakl. Kombinujući elemente stand ap komedije, talk show programa, kabarea, projekcija priloga na platnu, pa čak i rokenrol koncerta, Fajront Republika predstavlja idealnu zabavu za celu porodicu. Fajront Republika uživo je legitimni naslednik nekadašnje istoimene tv emisije. Ona je oaza kvalitetnog, zdravog humora i kritičkog pogleda na društvo i svet u kome živimo. Uz stalni bend ”Kesa i Bombone”, uvek nove goste – ugledne javne ličnosti, voditelj i autor Fajront Republike je šarmantni i duhoviti Zoran Kesić.

Linkovi:
Fajront Republika 3D na facebooku:
http://www.facebook.com/FajrontRepublika3D?ref=hl

Lični profil Zorana Kesića na facebooku:
http://www.facebook.com/marko.beatovic

Youtube kanal Fajront Republike:
http://www.youtube.com/user/FajrontRepublika3D

 

Komentari