Dečiji letnji festival POD Teatra: ”POZORIŠTE! POZOR – IŠTE!”

POD Teatar i Osnovne škole Opštine Savski venac pozivaju vas na Dečiji letnji festival – ”POZORIŠTE! POZOR – IŠTE!”
ULAZ JE SLOBODAN! Odrasli plaćaju 100 dinara ulaznicu.
Edukativno umetnički projekat „Druga tačka pogleda” koji je POD Teatar započeo 2007. godine u saradnji sa Opštinom Savski venac i Osnovnim školama opštine, rezultirao je formiranjem pozorišnih grupa dece i njihovim predstavama.

U jesen ove male glumačke trupe učestvuju na Savskovenačkom urban festu, a za kraj školske godine pripremaju nove predstave i njihove prezentacije. Važne teme, ideje, potrebe i predlozi dece čine osnovu njihovih predstava.

 

Ovogodišnji rad grupa dece, performansi i predstave, predstavljaju se 9. i 10.juna u Domu omladine Beograda, sa početkom u 15 časova 9. juna, i u 16 časova 10. juna u Velikoj sali.

 

Teatar ima jednu mogućnost, magijsku i čarobnu, mogućnost probanja i ponavljanja, koja kada se spoji sa Teatrom kao simulacijom života, prerasta u jedan posebno drugačiji metod učenja.

 

Veliku zahvalnost dugujemo Osnovnim školama:  „Stefan Nemanja“, „Petar Petrović Njegoš“, „Radojka Lakić“, „Isidora Sekulić“ ,“ Vojvoda Mišić“, „Vojvoda Radomir Putnik“, kao i MZ Dedinje i  Domu omladine Beograda.

 

www.facebook.com/pod.teatar

www.podteatar.blogspot.com

Komentari