Ballet Magnificat: Muzičko scenski spektakl “Putovanje rasipnika”

Organizacija: Udruženje Krugovi umetnosti, EUS I PEUS.
Cena ulaznice: 400 dinara, (300 dinara  grupne karte) putem mreže Eventima i na blagajni Doma omladine Beograda.

Čast nam je da ćemo i ove godine biti domaćini profesionalne Američke baletske trupe “Ballet Magnificat!” koja povodom svoje svetske turneje gostuje i u našoj zemlji po treći put.

Njihov nastup očekujemo 08. aprila u velikoj sali Narodnog pozorišta u Nišu, 9. aprila u Kragujevcu, i 11. aprila u Domu omladine Beograda. Celokupan njihov nastup biće humanitarnog karaktera, kao i prošlogodišnji, kada smo pomogli deci na transplantaciji bubrega, i deci iz porodica teškog materijalnog statusa.

Muzičko scenski spektakl „Putovanje rasipnika“, koji će se odigrati u sva tri grada, je životna priča jedne porodice, koja biva potresena kada muž iznenada napušta svoju voljenu ženu i ćerku, i odlazi sa željom da bude slobodan i da proživi život stilom bludnika. Slomljenog srca, supruga i ćerka se bore da mu oproste i željno čekaju njegov povratak. Putovanje za koje je suprug pomislio da će mu doneti zadovoljstvo završava se tako da mu proizvode samo tugu i žaljenje. Nakon što je došao do “dna” života, muž se vraća kući kako bi zatražio oprost od svoje porodice…

Doživite izuzetno dirljivu priču o opraštanju i moći obnove, i to kroz muzičko scenski spektakl, protkanog klasičnim baletom, džezom, modernim i sving plesom!

Ove godine novčana sredstva prikupljena predstavom u Beogradu pomoći ćemo deci bez roditeljskog staranja „Centar Zvezda“, za kupovinu mašina i materijala za izradu suvenira, kako bi ta deca moga da se osamostaljuju i finansijski obezbeđuju kroz zanatski rad.

Komentari