POZIV ZA UČEŠĆE NA OTVORENIM RADIONICAMA STUDIJA ISKORAK

Ovo je poziv za tinejdžere koji žele da pronađu svoj kutak za preispitivanje!

OTVORENE RADIONICE i upis novih članova, za uzrast od 13. do 16. godina, subota 14. i 21. septembra, Dom omladine, tribinska sala prvi sprat, broj učesnika ograničen prijava sms porukom na 063 7630 237. Radionice su blesplatne.

Počela je škola- vreme je za Iskorak!

 

 

Svoju sedamnaestu radnu sezonu u Domu omladine Beograda Studio Iskorak započinje Otvorenim radionicama Dramskog studija na koje poziva  sve zainteresovane tinejdžere uzrasta od 13. do 16. godina.

Ove otvorene radionice su besplatne, informativnog su karaktera i predstavljaju svojevrsnu audiciju za prijem novih članova sa kojima će se raditi u narednoj godini.

 

Radionice  će se održati u Tribinskoj Sali na prvom spratu Doma omladine:

subota, 14. septembar  2013. sa početkom  u 11.00 časova

subota, 21. septembar  2013.  sa početkom u 11.00 časova

 

Zbog ograničenog broja učesnika i strukture radionice potrebno je prijaviti dolazak  preko fejsbuk poruke na  dramski studio iskorak ili sms porukom na 063 7630 237.

 

   

 

 

Puni se ranac novim udžbenicima, znaš ko su ti novi nastavnici, raspored školskih časova i obaveza… Ali tebe zanima nešto drugo!  Dođi na OTVORENU Radionicu Dramskog studija Iskorak u Dom omladine Beograda  i proveri da li je to mesto gde ćeš uz dobru zabavu naučiti mnogo o pozorištu, o sebi, o društvu…

Više na www.facebook.com/studioiskorak a možeš i nazvati, rado ćemo odgovoriti na sva tvoja pitanja, ako znamo odgovor.

 

Uskoro i o radionici za vizuelne umetnosti koja će se održati u novembru i decembru a namenjena je učenicima srednjih škola i studentima osnovnih akademskih studija.

 

Komentari