POKLONIJADA

Novogodišnji festival domaćih slatkih poklona

Nova godina se približava i vreme je da za predstojeće praznike poklonima obradujemo najmilije i najvažnije osobe u životu i u poslu.
Budite originalni, izaberite poklon koji je jedinstven, drugačiji, kojim ćete iskazati pažnju, ljubav i naklonost, poštovanje…

 

Poslednjeg vikenda decembra će u Domu omladine Beograda biti održana POKLONIJADA: Prodajna izložba ručno rađenih domaćih proizvoda savršenih za novogodišnje poklone.

Na ovom događaju, koji se održava uokviru tradicionalne manifestacije grada Beograda „Beogradska zima“, posetiociće imati priliku da izaberu poklon koji je jedinstven, drugačiji, kojim ćeiskazati pažnju, ljubav, naklonost i poštovanje. Vrhunski slatkiši, premijum delikatesi, najkvalitetnijaprirodna kozmetika i sapuni, ručno izrađeni nakit, mali i veliki pokloni izrađeniu radionicama malih proizvođača i majstorskih radionica, za one koji nam znače,za najmilije i najvažnije osobe u životu i u poslu.

Dođite i odaberite lep i sladak poklon za druge, a sigurni smo da ćete naći neki poklon i za sebe. Jer, i sebe treba nagraditi, kada zaslužimo 😉

Radno vreme poklonijade za posetioce će biti od 10 do 20 časova u subotu i nedelju, cena ulaznice je 200 dinara, a deca do 10 godina u pratnji roditelja imaju besplatan ulaz.

Komentari