Pojačalo druženje #006

Poslednje druženje za 2019. godinu rezervisali smo za sredu, 18. decembar od 18 časova na dobro poznatom mestu – Dom omladine Beograda, sala Amerikana. Biće ovo sjajna prilika da jednu odličnu godinu zatvorimo zajedno, u dobrom društvu.

 

Ako se prvi put susrećete sa Pojačalo druženjima, pogledajte ovaj video i verujemo da će vam biti jasnije o čemu je reč (a video celog programa prethodnog druženja možete videti ovde). Ako ne, onda ne moramo ništa da vam pričamo. Svaki događaj, dakle, ima edukativni deo, nakon koga će slediti networking.

 

Program:

 

17:30 – 18:15
Registracija učesnika – preuzimanje akreditacija i smeštanje u salu.

 

18:15 – 19:25
Panel diskusija – Šta je digitalna transformacija i kako može da pomogne vašem biznisu?

Digitalna transformacija – deluje da su svima ovih dana puna usta ove pomalo rogobatne fraze. Mi iz Pojačala smo odlučili da se ovom temom pozabavimo na neposredan i direktan način. Na panel diskusiji saznaćete šta sve digitalna transformacija jeste i, još važnije, šta u stvari nije. Kako možete da ocenite koliko je vaše poslovanje digitalizovano i gde postoji prostor za unapređenje? Na koje sve načine vam se isplati uvođenje novih poslovnih praksi, koliko može smanjiti troškove proslovanja i ubrzati rast, te vas izdvojiti od konkurencije?

 

Učesnici:

  • Momir Đekić, TeleGroup
  • Mihailo Jovanović, Kancelarija za IT i e-Upravu
  • Miloš Mijić, Domaće kiflice
  • Tanja Kuzman, PricewaterhouseCoopers
  • Goran Pitić, FEFA

 

19:25 – 19:55
Prezentacija preduzetnika – Dragan Sajić, Garden

 

20:00 – 21:00
Druženje i prilika za upoznavanje malih proizvođača hrane i pića  

 

Spisak proizvođača: Srberry, Kompot, Le Nonne, Zanat, Mandarina, Slatka teglica i Hand made keks by Hero.

 

Znamo da možda niste baš svi vični veštini sklapanja novih poznanstava i približavanju ljudima koji žele da čuju vašu priču, zato smo odlučili da pokušamo da vam olakšamo tako što će neki od nas na događaju biti zaduženi da vam pomognu u tome i spoje vas sa ljudima koje biste baš želeli da upoznate na licu mesta.

Učešće na događaju je besplatno, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta.

Za registraciju, popunite formu na linku.

 

Komentari