POBEDNICI DEMO MASTERS 9: 11th COMMANDMENT, DRŽ’TE MAČKE i HUTI OTA TRE

Na devetom koncertu Demo Masters serijala, koji je održan 26. januara u klubu Doma omladine Beograda, izabrana su još tri benda koja su se plasiralla u dalje krugove takmičenja. To su, po odluci žirija, The 11th Commandment (melodik/ded metal, Vranje) i Drž’te mačke (pank-rok, Niš), dok je publika najviše glasova dala bendu Huti Ota Tre (rok/hip-hop/pank, Zaječar). Pored njih, u konkurenciji su bili i sastavi Jelizaveta Bam (rok, Beograd) i Nema Letta (rok, Aranđelovac).

 

Kao gostujući bend, van takmičarske konkurencije, nastupio je bend Blues Rezervata iz Kruševca.  

 

Članovi žirija Demo Masters takmičenja su: Vladimir Janković Džet, predsednik žirija; Olga Kepčija, Radio Beograd 202; Stevan Gojkov, glavni i odgovorni urednik magazina „Bravo“; Galeb Nikačević, predstavnik Doma omladine Beograda; predstavnik portala Tajm Mašin Mjuzik. Kao gostujući članovi, prošle nedelje su im se pridružili Nenad Kuzmić, novinar radija Beograd 202 i Bojan Stevanović iz grupe Art Diler.

Pored žirija i publike svoje glasove daju i bendovi koji nastupaju. Članovi bendova glasaju po principu 3-2-1 glas(a), ali ne mogu dati glas svom bendu.

Pobednici Demo Masters takmičenja, između ostalih nagrada, dobiće i ekskluzivnu priliku da sledećeg leta nastupe na Platou Milana Mladenovića, u okviru programa „Koncerti na zidiću“ Doma omladine Beograda. Takođe, medijski prijatelji ovog takmičenja – BRAVO magazin, Radio Beograd 202, dnevne novine 24 Sata, pobednicima će obezbediti adekvatnu medijsku promociju.

 

Dom omladine Beograda na projektu Demo Masters sa velikim zadovoljstvom ponovo sarađuje sa rodonačelnikom ove manifestacije Vladom Jankovićem Džetom,  jednim od autentičnih heroja naše rok scene i čovekom čiji je entuzijazam tokom decenija hrabrio nebrojene muzičare da se prihvate instrumenata i urade nešto značajno, ili se samo dobro zabave.

 

Predstavljamo vam mlade muzičare i otkrivamo nove talente!

 

Dođite na DEMO MASTERS u Dom omladine Beograda i glasajte za svoje favorite – pošaljite omiljene bendove u veliko finale zakazano za maj 2014. godine!

Komentari