Pobednici DEMO MASTERS 5: FRONT, LOUD i MICROWAVE

Prošle nedelje, 15. decembra u Klubu Doma omladine održan je 5 koncert iz serijala DEMO MASTERS. U konkurenciji je bilo 7 novih bendova koji su se takmičili, a 3 je prošlo u dalje krugove takmičenja. Po odluci žirija najbolja su bila dva benda iz Beograda Front (pank rok) i Loud (metal stoner rok) iz Beograda, dok je favorit publike bio nu metal sastav Microwave iz Vršca. Pored njih nastupili su i Uzemljenje (alternativni rok), Iza tamnih naočara (rok, alternativa) i Sabirni centar (autorski rok) iz Beograda, kao i Bite the Bullet (progresiv metal) iz Šapca.

 

U revijalnom delu programa, van takmičarske konkurencije nastupila je hard-bluz-folk & rol grupa Rok bulevar iz Beograda.

 

Gostujuća članica žirija ove nedelje bila je Katarina Epštajn, muzička urednica Prvog programa Radio Beograda i autorka emisije „Pop karusel“. Ona se pridružila redovnom sastavu: Vladimir Janković Džet, predsednik žirija; Olga Kepčija, Radio Beograd 202; Stevan Gojkov, glavni i odgovorni urednik magazina „Bravo“; Galeb Nikačević, predstavnik Doma omladine Beograda; predstavnik portala Tajm Mašin Mjuzik.

 

Pobednici Demo Masters takmičenja, između ostalih nagrada, dobiće i ekskluzivnu priliku da sledećeg leta nastupe na Platou Milana Mladenovića, u okviru programa „Koncerti na zidiću“ Doma omladine Beograda. Takođe, medijski prijatelji ovog takmičenja – BRAVO magazin, Radio Beograd 202, dnevne novine 24 Sata, pobednicima će obezbediti adekvatnu medijsku promociju.

 

Prijave za Demo Masters su još uvek otvorene, pa pozivamo mlade autorske i tribjut bendove i izvođače, svih rok i metal žanrova iz cele Srbije, da se prijave na demo.masters@hotmail.com. U prijavi je potrebno navesti naziv benda, mesto iz kojeg je bend, muzički žanr, kontakt telefon, kao i poslati audio snimak. Ukoliko bend nema audio snimak može poslati i video snimak nastupa uživo, bez obzira da li je sniman profesionalno ili mobilnim telefonom, amaterskom kamerom, fotoaparatom…

 

DEMO MASTERS takmičenje se nastavlja 22. decembra u Klubu Doma omladine Beograda, kada će nastupiti novih bendovi!

Dođite na DEMO MASTERS u Dom omladine Beograda i glasajte za svoje favorite – pošaljite omiljene bendove u veliko finale zakazano za maj 2014. godine!

Komentari