POBEDNICI DEMO MASTERS 18: IZNEBUH i FRONT

Nakon druge polufinalne večeri koncertnog serijala DEMO MASTERS, koje je održano u nedelju, 6. aprila u Klubu Doma omladine Beograda, poznata su još dva benda koja su se plasirala u veliko finale! Beogradski bend IZNEBUH, koji svira pop-rok, bio je najbolji po odluci stručnog žirija, u sastavu: Vladimir Janković Džet, predsednik žirija; Olga Kepčija, Radio Beograd 202; Stevan Gojkov, glavni i odgovorni urednik magazina „Bravo“; Galeb Nikačević, predstavnik Doma omladine Beograda; predstavnik portala Tajm Mašin Mjuzik i Milan Ćunković, muzički novinar, te  gostujući član Aleksandar Toković, muzičar.

Publika je najviše glasova dala pank-rok sastavu FRONT, takođe iz Beograda. Interesantno je da su se glasovi publike i žirija skoro poklopili, jer je na drugo mesto po odluci žirija bio plasiran bend Front, a po glasovima publike bend Iznebuh.

U konkurenciji su bili još i sastavi: CASE REMNANT (groove metal, Beograd), KASIRKE (rok, pank, pop, Beograd), ANTIINFRAKT (r’n’r, hard rok, Požarevac), LIMBO (metal, Niš).

Kao gostujući bend, van takmičarske konkurencije, nastupio je bluz sastav COTTON PICKERS.

 

Demo Masters, najpopularnijeg i najdugovečnijeg takmičenje neafirmisanih rok grupa u našoj zemlji od novembra prošle godine, ponovo je deo programa Doma omladine, kao prva i veoma posebna najava proslave 50 godina ove institucije kulture i obrazovanja, tokom 2014. godine.

 

 Predstavljamo vam mlade muzičare i otkrivamo nove talente!

 

Dođite na DEMO MASTERS u Dom omladine Beograda i glasajte za svoje favorite – pošaljite omiljene bendove u veliko finale zakazano za maj 2014. godine!

Komentari