Otkazana premijera monodrame “Šta me snađe”

Glumica Anđelka Prpić i producentska kuća GMR zbog iznenadnog odlaska umetnika Nebojše Glogovca, otkazuju premijeru monodrame “Šta me snađe” zakazanu za 12. februar.

Zbog preranog odlaska prijatelja i umetnika Nebojše Glogovca, glumica Anđelka Prpić i Dragoslav Gane Pecikoza, direktor producentske kuće GMR, otkazuju beogradsku premijerno izvođenje monodrame “Šta me snađe”, zakazano za ponedeljak 12.2. u Domu omladine. Novi termin za Anđelkine kolege, prijatelje i medije biće u ponedeljak 19.2. od 20:30č u Domu omladine.

Sve pozivnice I kupljene ulaznice za 12.2, važe za novi termin, a oni koji nisu u mogućnosti da 19.2. pogledaju predstavu, mogu preuzeti svoj novac na blagajnama Eventima.

“Nebojša je toliko veliki i značajan i nama koji smo ga poznavaliiI onima koji nisu, i kao glumac i kao čovek zaslužuje da taj dan posvetimo samo njemu, svako na svoj način. Večna mu slava”, izjavila je Anđelka Prpić.

Izvođenja monodrame “Šta me snađe” 13. i 14. februara u svim terminima, za koja su takođe prodate karte, regularno će se održati.

Komentari