BEOGRADSKI SAJAM ZAPOŠLJAVANjA I PRAKSI 2018.

ŠANSA ZA 3.000 NEZAPOSLENIH BEOGRAĐANA
Organizatori: Nacionalna služba zapošljavanja – filijala Beograd u saradnji sa Sekretarijatom  za privredu Grada Beograda, Savetom za zapošljavanje Grada Beograda, Privrednom komorom Srbije, Privrednom komorom Beograda i Domom omladine Beograda.
Zvanično otvaranje manifestacije je u 11 sati, kada će se prisutnima obratiti predstavnici partnerskih institucija, organizatora sajma.

Velika sala, od 11:00 do 15:30
Radionica ZNANjEM DO CILjA

Klub DOB, od 12:00 do 13:00
Prezentacija aktuelnih javnih poziva Nacionalne službe zapošljavanja u 2018.

********

Filijala za grad Beograd Nacionalne službe za zapošljavanje poziva nezaposlene sugrađane na veliki Beogradski sajam zapošljavanja i praksi, koji će biti održan 21. februara 2018. godine u Domu omladine Beograda, od 10 do 16 sati.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće više od 110 firmi, kojima je potrebno preko 3.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: pravnika, menadžera prodaje, operatera u kol centru, proizvodnih i fizičkih radnika, radnika obezbeđenja, inženjera i tehničara, prodavaca, savetnika za osiguranje, mesara, kasira, magacionera, medicinskih sestara, negovatelja i lekara, programera, administrativaca i komercijalista, automehaničara, autoelektričara, grafičara i dizajnera, farmaceuta, tehnologa, konobara, kuvara, higijeničara, recepcionara, građevinskih i mašinskih radnika, turizmologa, vozača autobusa…

Neke od kompanija i institucija koje će se predstaviti su i KUHNE + NAGEL, ZEPTER, MOZZART, PRVA ISKRA DANICA, HOTEL ŠUMADIJA, WIENER STADISHE, PEKARA TOMA, FRIKOM, IMLEK, ENERGOPROJEKT, REPUBLIČKI GEODETSKI ZAVOD, PREKRŠAJNI SUD U BEOGRADU, JOMI SHOES, DELHAIZE, MERKATOR S, POLIKLINIKA HOLMED PLUS, TEHNOMANIJA, ZLATIBORAC, NESTLE ADRIATIC S, TELEOPTIK ŽIROSKOPI, FLY FLY TRAVEL, DOM ZDRAVLJA VIZIM, BANBUS…

U okviru pratećeg sajamskog programa, u bioskopskoj sali Doma omladine će od 11 do 15:30 sati biti organizovana radionica „Znanjem do cilja“, namenjena budućim preduzetnicima koji planiraju pokretanje privatnog biznisa, dok će u Maloj sali od 12 do 13 sati biti organizovana prezentacija aktuelnih javnih poziva NSZ za ovu godinu.

Svi koji su u potrazi za poslom imaće priliku da na sajmu uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoje radne biografije (CV). Na štandu Nacionalne službe svi zainteresovani će dobiti informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Komentari