Ostalo je još malo ulaznica za veliki beogradski koncert benda KKN u Domu omladine!

Veliki beogradski koncert grupe Kanda, Kodža i Nebojša (KKN) održaće se u petak, 3. marta u 21 čas u Domu omladine Beograda. Na prodajnim mestima tickets.rs i gigstix.com ostalo je još malo ulaznica. Na nastupu u Domu omladine KKN će promovisati novi album „Beton“ u izdanju Mascom Records.

Po mišljenju muzičke kritike ovaj album predstavlja jedan od najboljih u dosadašnjoj diskografiji KKN-a. Bend je dosegao još jedan kreativan vrhunac u autorskom i sviračkom smislu. Samouvereno i bez zadrške KKN je preneo svo koncertno iskustvo što novom izdanju daje živost i superiornu energičnost.

Karijera grupe Kanda, Kodža i Nebojša je u tesnoj vezi sa prostorom Amerikana u Domu omladine Beograda kojoj su se u različitim fazama svog rada uvek vraćali. Izlazak hvaljenog izdanja „Beton“ je prilika da se publika ponovo okupi u ovom prostoru i sa bendom podeli radost jedinstvenog koncertnog ugođaja.

Bend je krajem januara svojim fanovima predstavio spot za singl „Tu i tamo, tamo, tamo“ koji je snimljen u Zagrebu.

Muzičku podršku u vidu predgrupe i čast da zagreje publiku imaće bend „Crna lista“. Pioniri beogradske pank scene okupili su se posle četrdeset godina i pod nazivom „Crna lista“ objavili tri zapažena singla „Ipak bojim se rata“, „Moja borba“ i „Tebi dajem sve“.

Foto: Nebojša Babić

Grupu Crna lista listu čine: Vojislav Bešić – gitara/glas (ex Bezobrazno zeleno), Loka – gitara/glas (ex Defektno efektni/Urbana gerila), Aleksandar Đukić – bas gitara/glas (ex TV Moroni) i Relja Obrenović – bubnjevi (ex Petar i zli vuci).

Bend je za svoje fanove pripremio i posebne pakete karata i izdanja „Beton“: karta+LP i karta+CD . Ovi paketi su dostupni na mascom.rs.

Komentari