OBRAZOVNE TRIBINE ZA MLADE NA FESTIVALU ZDRAVLJA U DOB-u

Dom omladine Beograda poziva učenike i profesore beogradskih škola na FESTIVAL ZDRAVLJA i tribine “Beograd, zdrav grad”! 
U Velikoj sali Doma omladine Beograda, biće održane dve zdravstvene  tribine – u četvrtak 27. marta za učenike osnovnih škola, a u petak 28. marta za učenike srednjih škola.

Četvrtak, 27. mart
12:30-13:30 TRIBINA  ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA

“Alkoholizam kod mladih“
 Dr Aleksandra Vujošević
, Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti “Drajzerova”

 

Petak, 28. mart
10:30-12:00 TRIBINA  ZA UČENIKE SREDNjIH ŠKOLA

“Alkoholizam kod mladih”
 Dr Aleksandra Vujošević
, psihijatar,Specijalna bolnica za bolesti zavisnosti “Drajzerova”


“Polno prenosive bolesti”
 Prim. Dr Milan Bjekić
, dermatovenerolog, Gradski zavod za kožno venerične bolesti

“Zloupotreba psihoaktivnih supstanci“
Lambe Đorelieski
, šef odseka za prevenciju narkomanije, Policijske uprave Beograda

Tribine su organizovane u saradnji sa televizijom Studio B i emisijom “Beograd, zdrav grad”. Moderator tribina je Jelena Petrović, novinarka-urednica TV Studio B.

* Sala je kapaciteta 300 slušalaca, te je neophodno najaviti dolazak učenika na  broj telefona 011/3223-409 (osoba za kontakt Iva Bubanja) ili mejl festivalzdravljabgd@gmail.com.

 

Dom omladine Beograda, u okviru bogatog besplatnog obrazovnog programa za mlade, još početkom meseca u saradnji sa Festivalom zdravlja, pokrenuo seriju predavanja namenjenih učenicima. Do sada su obrađenje teme “Dijeta u srednjoškolskom uzrastu” i „Reproduktivno zdravlje mladih“, a program predavanja se nastavljaju i u okviru predstojećeg  devetog “Prolećnog Lili festivala zdravlja Beograd”.

Komentari