Novi ciklus besplatnih PSIHOLOŠKIH RADIONICA u DOB-u

Psihološke radionice su besplatan program radionica koji se u Savetovalištu Doma omladine održava već preko 12 godina i kroz koji je do sada prošlo više od 1000 učesnika. Učesnici mogu biti odrasli svih uzrasta, svi oni koji su radoznali da saznaju nešto novo o sebi i drugima i unaprede neki aspekt svog života. Rad sa novim grupama počinje u martu 2022. godine

Na radionicama učesnici sede u krugu i na zabavan i interaktivan način diskutuju i kroz različite radioničarske tehnike učestvuju u ponuđenim temama u onoj meri koliko to sami žele. Teme su kreirane na osnovu potreba ranijih generacija učesnika i pokrivaju aspekte života koji mogu biti od interesa svima kao što su: zauzimanje pozitivnog odnosa prema sebi i drugima, jačanje samopouzdanja, vežbanje komunikacijskih veština, sticanje višeg stepena emocionalne pismenosti, adekvatna briga o sebi i drugima, bolje razumevanje ljubavnih i drugih bliskih odnosa, donošenje zrelih odluka. Ovladavanjem ovim moćnim psihološkim alatima na radionicama i njihovim vežbanjem u svakodnevnim situacijama učesnici mogu značajno unaprediti sebe i svoj život.

Voditeljke radonica su Jasna Mićović i Katarina Jovčić, stručnjakinje iz oblasti psihoterapije i savetovanja, vođenja radionica i treninga. Na radionicama se koriste tehnike iz različitih terapijskih modaliteta kao što su Transakciona analiza, Psihodrama, REBT i dr. iz kojih voditeljke poseduju potrebnu edukaciju i iskustvo.

Radionice se održavaju u ciklusima od po 8 povezanih tematskih celina, jednom nedeljno u trajanju od dva sata. Jedna ista grupa od oko 10-15 učesnika zajedno prolazi kroz ceo ciklus u trajanju od dva meseca. Kada se završi jedan ciklus od 8 radionica tj. dva meseca, prikuplja se nova grupa i startuje novi ciklus istih radionica sa novim učesnicima. Postoje dve nezavisne grupe, a program za sve grupe je isti. Jedna grupe se održava petkom od 17:00 do 19:00, i nju vodi Katarina Jovčić,  druga grupa je subotom od 16:30 do 18:30 a nju vodi Jasna Mićović.

Zainteresovani se mogu prijaviti za učešće u jednoj od grupa, i to za grupu petkom (počinje sa radom 11. marta) Katarini na tel. 060 67 63 735,  za grupu subotom (počinje sa radom 5. marta) Jasni na tel. 063 254 727.

Dobrodošli!

Komentari