Nenad Dragović izabran za novog v.d. direktora Doma omladine Beograda

Skupština grada Beograda, na sednici održanoj 23. juna 2015. godine, imenovala je Nenada Dragovića na funkciju vršioca dužnosti direktora Doma omladine Beograda.
Nenad Dragović od 1993. godine zaposlen je u Domu omladine Beograda kao tehnički direktor, na poslovima rukovođenja tehničkom, opštom i službom održavanja, kao i na poslovima kontrole obezbeđenja objekta.

U periodu od 1994. do 1997. godine već je rukovodio Domom omladine Beograda tokom odsustva tadašnjeg generalnog direktora.

Nenad Dragović rođen je 1951. godine u Beogradu. Završio je Politehničku akademiju Više tehničke škole Beograd i stekao zvanje mašinskog inženjera. Dodatno školovanje ostvario je na Visokoj strukovnoj školi za preduzetništvo i stekao zvanje strukovnog menadžera.

Pre Doma omladine Beograda bio je zaposlen u Građevinskom preduzeću „Janko Lisjak“, u periodu od 1975. do 1993. godine, kao samostalni projektant. Između ostalog, proveo je šest godina na gradilištima u Iraku, gde je učestvovao u velikim infrastrukturnim i industrijskim projektima.

Govori engleski jezik.

Oženjen je i otac dva sina.

Komentari